serotoninowy pisze:Kurwa 2 noc. Do 2 w nocy nie mogłem usnąć.Łyknąłem 5mg diazepamu, później koszmary i paraliże senne ale takie minimalne. Jednak te koszmary były przejebane i strasznie realistyczne wybudzałem się przerażony z 5 razy. Wstałem właśnie boli głowa, nie wyspany , tragedia. Kurwa nie polecam tej jebanej wenli odstawiać nikomu cold turkey.
Biorę pregabalinę czy ona z diazepmamem w mixie mogła coś namieszać ? Wątpie ale zapytam...
Brain zapsy do tego się zaczęły lekkie i zawroty głowy, pięknie kurwa a przecież antydepresanty nie uzależniają , pierdolony mit :rolleyes:
Jeśli chodzi o odstawienie to ja z 300mg wenfli zszedłem od razu zamieniająć wenfle na fluvoksaminę, dla mnie to nic, trochę potrzepało pierwsze dni fatalne potem było oki ale ja schodziłem z clono które brałem 20lat, więć takie zejśćie z wenfli traktuje jak mały pikuś dodam że sam tak chciałem zejść.
17 czerwca 2018Topnik pisze: ...
Ehhh kurwa.
Serotoninowy, jak idzie?
Co z efektem terapeutycznym z ktorego powodu to brales? Zostal?
Cos u mnie przestaje dzialac jakby ale niechce podnosic dawki. Bede musial z laska pogadac co dalej.
Brałem to żeby nie wpaść w depresję , nie czułem zbytniej poprawy nastroju na leku i po odstawieniu też jest normalnie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.