Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
28 czerwca 2018Anabolik pisze: Narazie strasznie siadlo mi na wzrok i czuję w brzuszku ciepelko mam nadzieje ze nie będzie 999 %-D zreszta moja tolerka i stsunkowo niewielke dawki nic sie nie stanie
1,5g tramca 10mg klono 4mg alpry 100mg kwetiapiny 4mg akinetonu i 300mg depakiny
Trzymamy się Panowie głównego tematu. Nie spamować. Na tripraporty jest miejsce gdzie indziej!
Tzn że spróbowałeś skromnie mówiąc "mojego patentu"? Babka z apteki powiedziała że dziurawiec działa jak benzo na organizm. Jak lepiej się poczułeś, to ja lepiej się poczuję że dałem komuś dobry patent. :yay:
Kto Tobie o tym poopowiadał bo niestety to czyste bzdury.
Ale przyznaj się. Kupiłeś i zaparzyłeś tego dziurawca? CO? Pamiętam jeszcze w latach 80tych w czasie niedoborów gospodarki planowej moja babcia parzyła dziurawiec na wszystkie lęki itd... Coś może w tym jest.
Napisałem już że babka farmaceutka z apteki, ale jej chyba nie chodziło o ludzi którzy walą klony kilogramami dla zajebki, tylko ktoś kto ma depresyjny nastrój i nie ma tolerancji na konieczność wysokich dawek, typu właśnie młodzież która wpierdala to dla fazy kiedy się da. A ja zjadłem 300 miligram CLORANXENU i po wypiciu mocnego dziurawca całkiem zmieniło mi się odczucie fazy.Więc piszę co ja poczułem. Nie powiedziałem babce że, dzień dobry, jestem z HYPERREALA, koledzy walą klony ale są za słabe, czym się można bardziej upierdolić? . Zresztą co mnie tam.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.