Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie realne jest jedzenie tyle czasu klono bez wzrostu tolerki
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
W wieku lat piętnastu
02 lipca 2018ledzeppelin2 pisze: Siema. Duzo jest z was wjebanych w rc benzo ?
Pytam z ciekawosci,jak przygotowujecie sie na odstawke : schodzicie z dawek, ogarniacie pregabaline i inne gaba cukierki czy na turasa (co jest niebezpieczne dla zdrowia a nawet zycia)??
Ale ja wgl na turka odstawiam, GBL ostatnio.
Raz ciąg po alko gruby.
Uważam, że należy cierpieć i spłacić ten dług wiecznego melanżu. No czasem mam benzo itp to si ę wspomagam. Nie zawsze mam.
Załatw sobie coś na sen najlepiej i baclofen. Może być hydroksyzyna, na mnie działa.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
W wieku lat piętnastu
W wieku lat piętnastu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.