Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1112 / 0
Mi prega daje ogromnego kopa, natomiast percepcja robi się bajkowa. Po wrzutce 300mg doraźnie na małej tolerce też mam rozjaśnienie wizji, większy śnieg optyczny i delikatne halucynacje w ciemności. Wiadomo, testowane na zrytym łbie. Powiem jeszcze tylko jedno, jeśli wybierasz pregę licząc na korzystny wpływ na takie rzeczy jak: lęk społeczny, nastrój, błyskotliwość i motywacja to łykaj/sniffuj tylko doraźnie.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 301 / 43 / 0
Witam biorę ostatnio 300mg/d rozlozone na 150mg-0-150mg.

Czy zamiast porannych 150mg będzie git jak nie wezmę a za to baklofen żeby poczuć delikatną euforie? W sumie 50mg baklo już wrzuciłem, tylko teraz pytanie czy ta prega potrzebna czy wystarczy dawka wieczorna 150mg na lepszy sen? Pozdro
  • 8103 / 907 / 0
Mnie pregabalina tylko uspokajała a po paru dniach w ogóle nie czułem dawki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 377 / 42 / 0
Bo to lerka idzie szybko a to byl tylko efekt uboczny. Efek terapeutyczny zostaje na dlugo bardzo.
  • 4894 / 853 / 0
Regularnie od 2 miechów łykam 2x150mg i czuję się jakbym nic nie łykał. Na początku zdecydowanie pomogła bo wyeliminowała lęk jednak nie szukajcie w pregabalinie czegoś czym się upierdolicie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1112 / 0
Nie upierdol, nie bania, ale duże dawki robią sowity retusz rzeczywistości.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 684 / 26 / 0
Ja mam takie pytanie odnośnie pregaby. Odstawiam diazepam, została końcówka odstawiania i biorę prege 150mg rano i wieczorem. Jeszcze parę tygodni i odstawię ten diazepam. I co wtedy z pregą? Jaki czas po całkowitym odstawieniu diazepamu brać pregę? Wiem że trzeba stopniowo odstawiać, ale kiedy?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 4603 / 2207 / 1
Długo tego diazepamu nie brałeś. Zobaczysz jakie skutki odstawienne będą dolegały na dawce 0. Po miesiącu możesz odstawiać pregę. Pilnuj tylko przyczyn brania tego diazepamu, bo mogą uderzyć ze zdwojoną siła.
  • 1070 / 135 / 0
29 czerwca 2018serotoninowy pisze:
Regularnie od 2 miechów łykam 2x150mg i czuję się jakbym nic nie łykał. Na początku zdecydowanie pomogła bo wyeliminowała lęk jednak nie szukajcie w pregabalinie czegoś czym się upierdolicie.
Dlatego prega jest dobra do brania przez tydzień-dwa-trzy max. np. jak się ma jakiś gorszy/stresujący okres w życiu.
  • 8103 / 907 / 0
30 czerwca 2018dash pisze:
Dlatego prega jest dobra do brania przez tydzień-dwa-trzy max. np. jak się ma jakiś gorszy/stresujący okres w życiu.
Albo przy pomocy w odstawce opio lub benzo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.