Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Brałem avio kilka razy, najwięcej 15 tab. po takiej ilości dość konkretne cusie się pojawiały, ale tylko w szumie sobie latały ocznym :-)
Ogólnie odczucia zjebane trochę były, ale na szczeście miałem thiocodin i po jego zjedzeniu dość mocarnie kopnął :-D a i cusie sięzmieniły w latające spirale, a'la DNA %-D no i to uczucie jakbym miał otwartą głowę na czubku głowy ^_^ zasypiać mi się nie chciało w sumie

ogólnie droga rzecz, następnym razem wezmę ale już z benzydaminą i ofkoz bez kodeiny ani rusz, szkoda marnować taką okazję, bo z avio koda mocniej wyraźnie działa

ps. raz wziąłem DragonFly, 3 tab Aviomarinu (albo 5 nie pamietam już) i 150mg kodeiny i ... zasnąłem %-D spałem po DF, takie buty... %-D
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2007 przez Twilight, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: shinok92 »
Dwa razy brałem avio. Pierwszy raz to był w ogóle pierwszy kontakt z lekami narkotycznymi. Wziąłem w domu jakoś około 3 po południu 10 tablet i poszedlem do kumpla. Kumpla nie spotkałem, to siedziałem z jego siostrą i gadalismy. Mineła godzina i pomyslalem ze to lipa i mnie nie wezmie. Poźniej działy sie dziwne rzeczy. Widziałem jak wielkie czerwone ryby skakaly w wodzie w rzece, poszedlem sie odlac i gdy spojrzalem sie na krzak to widzialem kumpla, a i jeszcze jedno bardzo dziwne uczucie- szedłem pozniej z kumplem i raz patrzylem sie na niego (szedl po mojej prawej stronie) a raz przed siebie i nie moglem uwierzyc ze on idze tak blisko mnie, po prostu wiedzialem ze idzie obok ale tak jakby to obok to bylo od zawsze uznawane za jakies 100m...ehh ciezko mi to wytlumaczyc, bo ty chyba jedno z tych spostrzeżeń na dragach ktore rozumie tylko sam zazywajacy substancje. I jeszcze chcialbym napisac jedna rzecz z 2 mojej fazy na avio. Gdy poczulem totalnego mula i musialem polozyc sie spac zgasilem swiatlo i pierwsze co zobaczylem na łóżku to...dziewczynka z filmu The Ring (podejrzewam ze gdyby nie problemy z oddawaniem moczu to bym sie ze strachu posikał ;] ) szybko zapalilem swiatlo i haloon zniknal. Mialem tez rozmowy w mej glowie. Zamykalem oczy i rozmawialem ze znajomymi. Acha i jeszcze jedna ciekawa schiza. Otóż ogladalem jakis film i siedzialem blisko monitora odwrocilem sie na chwile i gdy znow spojrzalem na monitor obraz byl odwrocony o 180stopni :nuts: wzialem aparat cyfrowy aby sprawdzic po zakonczeniu fazy czy obraz rzeczywiscie sie odwrocil bo nadal go tak widzialem. Gdy krecilem aparatem to obraz byl juz normalny ale tylko na wyswietlaczu w aparacie a gdy sie patrzylem normalnie na monitor to byl odwrocony. Nastepnego dnia pierwsze co zrobilem to sprawdzilem filmik...obraz na filmiku byl...odrócony :-D ale namotałem :-p
Oficjalne pożegnanie z forum, widzę koniec...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jeffa cookie »
Aviomarin to takie byle jakie gówno. :-/
Jeśli go biorę to tylko dla wzmocnienia działania kodeiny, samego nigdy.
Ze względu na moją niską wagę wzięłam raz 5 tablet i byłam zamulona jak cholera. Język mi sie plątał, miałam zaburzenia równowagi, aż w końcu po prostu padłam na łóżko i spałam jakieś 4 godziny w przekonaniu że minęło dopiero 5minut. :nuts: Jedynym plusem było chyba tylko to, że tej nocy spałam jak zabita, a muszę dodać że cierpię na bezsenność wiec po Avio. wyspałam sie jak nigdy. ;-)
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja po 9 avio na noc mogłem jedynie czytać (ze ściany) forum hyperreala i nic poza tym :P
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
ja dziś sobie jednak zarzucę avio, bo nigdy go nie brałam. może to się wydawać śmieszne, bo akurat mam dostęp do dużo ciekawszych rzeczy, ale jakoś nie mam siły na ostre tripowanie. a trochę snu się przyda, bo mam grypę i od paru dni zasnąć nie mogę. pozdro :)
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 3 / 0
Po jakim czasie od zazycia mozna sie spodziewac pierwszych efektow avio ? A ppo jakim czasie pełnej fazy ?

Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 107 / 1 / 0
@Great depression radzę uważniej czytać, ale już odpowiem. Po około godzinie od przyjęcia możesz spodziewać się zaburzeń równowagi i ociężałości ciała. Po około 1,5h efekt jest już w pełni.
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
ja 2 paczkach spałem tylko jak weszło poszedłem spac nie mogłem wysiedziec
  • 63 / 1 / 0
Szkodliwe, nieprzyjemne, szkodliwe, w duzych ilosciach jeszcze bardziej szkodliwe i nieprzyjemne. Jak bardzo siebie nie lubisz zjedz od razu 3 paczki...
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 107 / 1 / 0
Subiektywna ocena, jadłem dwa razy i się podobało. Zależy co kto lubi...fakt występują pewne efekty uboczne, ale nie przesadzajmy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.