Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 440 / 32 / 0
Tez nie trzymałem się na początku dawek i jak spróbowałem kody to od razu zacząlem lecieć w ciągach 3-4 dniowym a nawet tygodniowych na sporych dawkach jakimi są 300-450mg. Potem jakoś wolałem raz a dobrze przygrzać także naprzykład dziś wrzucilem 750mg ale naprzykład od 3 dni jadę na 450mg ahahhahaha
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1916 / 335 / 2
09 czerwca 2018cosmo6 pisze:
Mieliście kiedyś srake po niby dużych dawkach kody? Nie chodzi mi o odstawke tylko porostu jakby na koniec grzania. Jakieś 5-6 godzin temu wrzuciłem 750mg kody (z thiocodinu) i o jakiejś godzinie 18 wypiłem jedno piwo. Następnie wypiłem że 3 kieliszki martini u kumpla i wróciłem do domu. Właśnie złapała mnie niezła sraka i nie mogę się odlać.
Ja obstawiam srake po sulfo, często wydalałem jakieś coś po żarciu thio. Ono rozmiękcza treści pokarmowe w jakiś sposób, przynajmniej u mnie. No a w połączeniu z alko to już w ogóle masakra. Tak czy inaczej sulfo najlepszy sposób na zaparcia hah

[mention]Zefir77[/mention], no to jest oczywiste że im mniej bierzesz, tym dalej zajedziesz. Dojście do dawek rzędu 1 g kodeiny kończy się albo odstawką, albo przejściem na inne opio.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Jak myślicie czy mix kody z ketonami ma sens? Chodzi mi o np wrzucenie 450m-600mg kodeiny na wcześniejszym podkładzie benzo i na koniec jakieś 150-200mg 3cmc. Ktoś jakieś miał z tym doświadczenia?
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 7 / / 0
Speedball z metą - ma to sens? Ile mety do ok. 700mg kody?
  • 1916 / 335 / 2
kodeina tylko na zwałę po kocie, wrzucamy w momencie gdy zaczyna nam burczeć w brzuchu - to znak, że kot schodzi. Bardzo mocno pomaga uporządkować myśli i uspokoić ten rozpierdol i chaos. Do tego troszkę alpry, od chuja witaminy c, potas/magnez, coś zjeść i idziemy normalnie spać bez zwały.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Ktoś jeszcze ma tak że jak wrzuci kode na wieczór, to przez następny dzień prawie cały ma wyjebane I dalej jakby troche mniej Intensywnie myśli?
  • 1916 / 335 / 2
Na początku przygody z k tak jest ;-) Później to wygląda nieco inaczej
  • 1610 / 55 / 0
Możesz streścić? Chodzi o to że potem już cały czas tak jest? xD
Czy że potem się bierze codziennie?
Bo równie dobrze ktoś by to mógł zaklasyfikować jako zjazd ale ja sam nw... Tak samo jak nie wiem co myśleć o fazie po tym hahd
  • 440 / 32 / 0
Jakie macie doświadczenia z syropkami zawierającymi kode? Dziś byłem w aptece i pani nie miała thiocodinu w tabletkach tak więc zaproponowała w syropie. Długo rozmyślałem ale w końcu się skusiłem. Taki mały syropek 100 mililitrowy zawiera 150mg kodeiny. Po namyśle otworzyłem go i jednym duszkiem w ciągu 2 sekund wypiłem. Dość dobry w smaku jak na syrop także nie było żadnych odruchów wymiotnych ani obrzydzenia. Dorzuciłem potem do tego opakowanie thio 16 tabletek czyli wychodzi 390mg kody. Powinien poklepać ten syrop czy niezbyt? :D
  • 1 / / 0
Cosmo, jasne że tak :)
Osobiście jak jeszcze bawiłam się thio to niemal wyłącznie w postaci syropków. Miałam nawet wrażenie że lepiej sie wchłania. Chociaż wypić więcej niż dwa nigdy nie dałam rady, w tej postaci zawiera mnóstwo cukru.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.