Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 608 / 58 / 0
Pytanie
Nazwa:Stormtroopery(STAR WARSY)
Kolor: Biały z beżowymi kropkami
Kształt: hełm stormtroopera, bez przedziałki
Logo:
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: dzisiaj
Dodatkowe komentarze: podobno mocne, wpierdolił bym całą, ale zielone punishery też nie miały przedziałki, a ćwiartka była
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 5 / / 0
london5 pisze:
Korony (?) Zębatki (?)
Kupione w NL. Z podziałką.
Nazwa: Tesla
Kolor: Szary
Kształt: nie wiem
Logo: logo Tesli
Gdzie kupione: małopolskie
Kiedy kupione: czerwiec
Dodatkowe komentarze: 1.5h ładowania i jak weszło to mnie rozjebało. Byłem tak szczęśliwy jak nigdy. Na drugi dzień czułem tylko nienawiść do ludzkości i zapomniałem jakie to uczucie być szczęśliwym, nie jadłem prawie nic. ZERO UCZUĆ po prostu taka zmulona obojętność więc wziąłem jeszcze jedną tesle i czekam, czekam...... nic się nie dzieje, potem drugą i też nie zadziałała jak przy pierwszym razie. Było mi tylko zimno i gorąco na przemian, mrowienie po ciele i piosenka w głowie nie dawała mi spokoju. Pytanie do ekspertów dlaczego tak się stało?
  • 5 / / 0
Pytanie
Nazwa: Straszny Film [?] sam nie wiem
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: Wygląda jak maska gościa z strasznego filmu
Logo:
Gdzie kupione: Małopolska
Kiedy kupione: Tydzień temu
Dodatkowe komentarze: Załączam fotkę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 153 / 14 / 0
06 czerwca 2018snakeprus pisze:
Pytanie
Logo:
Gdzie kupione: Małopolska
Kiedy kupione: Tydzień temu
Dodatkowe komentarze: Załączam fotkę

Skopiowane z poprzednich stron:

Nazwa: Maska z "Krzyku"
Kolor: jasnopomarańczowy
Kształt: maska
Logo: Charakterystyczna maska z filmu "Krzyk"
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: grudzień 2017
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Zjadłem trochę ponad połowe o 22:30. Faza weszła bardzo szybko i o 23 było już naprawdę dobrze. Ochota na taniec, potrzeba bycia co chwilę w innym miejscu, chęć poznawania nowych ludzi i przede wszystkim gadka gadka gadka. Ogromnym minusem jest czas działania - o 1 zaczęło schodzić a o 1:30 nie czułem już praktycznie nic, dlatego ostrzegam, że jedna tabletka na całą noc imprezy to zdecydowanie za mało. Zero problemów ze snem
Ocena działania: 7.5/10
Dodatkowe komentarze: bania bardzo fajna, ale czas trwania tripu zdecydowanie na minus.
  • 610 / 29 / 0
06 czerwca 2018snakeprus pisze:
Pytanie
Mocne wejście, jedna sztuka cała zmiotła nowicjusza na pół godziny (totalny nieogar, mdłości). A jak już się rozkręciła to najlepsza impreza w życiu (chyba, z tego co widziałem). A dla średnio zaawansowanej osoby jedna cała była przyjemna. Nie wiem ile w niej jest
  • 8 / 1 / 0
Nazwa: UPS
Kolor: Żółty
Logo: Napis UPS z przedziałką
Gdzie kupione: UK
Sposób przyjęcia: połówka doustnie
Opis działania: Znikoma stymulacja, profil dzialania typowo psychodeliczny. Na starcie rozmyte widzenie i problem z koordynacją więc wbiło mnie w fotel. Na balet nie polecam :-D
Dodatkowe komentarze: W sieci krążą informacje o wysokiej zawartości MDMA do 275 mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 9 / 1 / 0
Ktoś testowal??

Nazwa: Misie / Misie Haribo / Teddy Bear
Kolor: Różowe
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: maj / czerwiec
Dodatkowe komentarze: 130 mg MDMA z tego co slyszalem :finger:

[ external image ]
  • 12 / 1 / 0
Nazwa:Glock
Kolor:Niebieski
Logo:brak
Kształt:prostokąt z napisem glock
Gdzie:Pomorze Gdańsk
Dodatkowe Komentarze:wie ktoś coś doszły mnie słuchy ze 280mg
  • 8 / 1 / 0
Witam bardzo bym prosił o pomoc kolegów lub koleżanki . Badałem Odczynikiem wyszło wzorowo , mieliście może okazje spróbować jakie są wasze opinie ile mg MDMA może tam być biorąc pod uwagę wasze doświadczenia :) . Prosiłbym o odpowiedz

Nazwa:Versace
Kolor:Fioletowy
Kształt:Okrągłe
Logo: Litera V , druga strona logo Versace
Gdzie kupione:WLKP
Kiedy kupione:03.06.2018
Dodatkowe komentarze:

https://zapodaj.net/c671ab885fec5.jpg.html Link do Tablety .
  • 1931 / 317 / 0
Nazwa: myszka mickey
Kolor: czerwony /różowawy
Kształt: kółko
Logo: myszka mickey
Gdzie kupione: Gorzów
Zawartość: ok 20-25 mg 2C-B
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.