Wydajność to potęga. Pół nabicia lufki dopchane pusheren i mam bombę.
A te światełka kolorowe w trybie party mode na fazie są przezajebiste
sam zjadałem do ok 5 g abv - za każdym razem bez efektów;
teraz być może uzbieram trochę więcej i faktycznie z tłuszczem do piekarnika...
bo "na surowo" można zjeść 5 g abv i mamy brak efektów.
dodam, że korzystam z pax2 i zawsze kończę na najwyższej temperaturze - może ABV zwapowane w tych max temperaturach paxa wyklucza fazę po samym ABV?
Jeśli to prawda- do jakiej temp. st. C. wapować, aby abv było efektywne?
16 lipca 2018prz3gladark4 pisze: ciekawy temat, więc podbijam.
sam zjadałem do ok 5 g abv - za każdym razem bez efektów;
teraz być może uzbieram trochę więcej i faktycznie z tłuszczem do piekarnika...
bo "na surowo" można zjeść 5 g abv i mamy brak efektów.
dodam, że korzystam z pax2 i zawsze kończę na najwyższej temperaturze - może ABV zwapowane w tych max temperaturach paxa wyklucza fazę po samym ABV?
Jeśli to prawda- do jakiej temp. st. C. wapować, aby abv było efektywne?
potrwa trochę, aż dojdę do 5 g (dużo nie palę)
dodam, że ostatnio przeczyszczałem swojego vapo i się za głowę złapałem
dobrze, że miałem alkohol izopropylowy (wysokie stężenie).
screena to ja ledwo wyjcisnąłem wyciorem, a po wyjęciu wyciora wyglądał, jakbym poziom oleju w silniku sprawdzał LMFO
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.