Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 193 / 0
Na sąsiednim forum u jednego Vendora zbiera pochlebne opinie, nawet bardzo na tle obecnych substancji. Czas działania jak i profil wydaję się być zadowalający

Sam może się skuszę, ale poprzednie posty świadczą o czymś odwrotnym, jakoby substancja miała być mało aktywna. Co zatem może się kryć w tych różowych kryształkach? %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 56 / 1 / 0
Poprzednie posty opierają się na opiniach ze szczątkowych wypowiedzi z bluelighta i reddita. Wszystkie wypowiedzi zakładają z góry, że ta substancja nie ma prawa dobrze działać na podstawie analogii do innych analogów "N-propylo..." Z żadnym tripraportem się nie spotkałem, które potwierdzałby te rewelacje.
Zrobiłem małe testy tego, niewielkie ilości, jakieś 60 mg sniffem i posmyrało przyjemnie. Mam wrażenie, że drzemie w niej potencjał. Na razie muszę przerwę zrobić i nie będę testował, ale tripraporty z różowego forum wydają się być pozytywne nie bez powodu.
  • 1876 / 193 / 0
Ci co próbowali, mówili, że Chlory pokroju CMC nie mają do tego podjazdu. Byłoby miło, w końcu zastąpiłoby się je czymś ciekawym. Ponoć łechta Serotoninę, a i stymulację przyzwoitą daje

Ciekawe jakby wyszła z kombinacja z takim HEX-EN'em %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1891 / 426 / 4
powiem krótko... zajebiste

testowana dawka 50mg - szczur ogarniał z widoku donosowo - jest ok, podniesiona samoocena, pewność siebie, libido w górę, muza nieco przyjemniejsza, brak nieogaru, kolory zero różnicy ogólnie "jest ok"
testowana dawka 200mg oral- przyjęta godzinę po dawce 50mg - wchodzi lekkie ujebanie, wchodzi "lekki jak na moje szczury" nieogar, lekko klatkuje obraz, kolory magiczne, muzyka megakurwafajna, libido może nie wyje*ane w kosmos ale grubo w górę... jakbym nie wiedział, że to "ta" substancja myślałbym że to 3MMC

sort był bardziej czerwono-brązowy, kolor tak czy siak DZIWNY, ogólnie nie lubię testować kolorowych nowości

w porównaniu do CMCków ... brak porównania - po prostu je przebija

eufo 7/10
stymulacja 6/10
libido 8/10

taki bym kur*a nazwał - zamiennik 3MMC ... nie wiem czy przy większych dawkach nie było by identyczne...

albo trafił sie w labolatorium super czysty zajebisty sort albo dotarło do mnie 3MMC... dawki ostrożne były rzędu 150-200mg na strzał ( dorzutki działają - każda słabiej mniej więcej o 20% od poprzedniej jak dla mnie to i tak bomba ) przy przerobieniu 2g w labolatorum w 24h ... brak zwały - szczury czują się wyśmienicie

polecam jak żadnego innego obecnie ketona - jednakże nadal jak mówię podjeżdża mi tu 3MMC strasznie

zobaczymy jeszcze opcje z innego źródła póki co... szczury czekają na żarcie

Scalono -- 909

przetestowany nowy sort

poleciało na pierwszy strzał 200mg - kolor jaśniejszy żołto-pomarańczowy

no ja pierd**e ... PRAWIE jak 3MMC ... bardzo podobne nie jest to 3MMC ale kur*a CMCki to są przy tym mocniejszą kawą z dodatkiem johimbiny i paroma piwami w tle

jest spokojnie na początku... nieogar jest ale taki - dość przyjemny. Takie trochę pomieszanie metkata ( z początku podobna eufo ale mniejsza ) z 3MMC ( ciekawy stim po godzinie działania ) i 4CMC ( to upierdolenie w tle ) moim szczurom to pasuje.

dość mocno przez pierwsze 20-25 min potem około 2 godzin spadania... zjazdu ogólnie brak. Chyba że kogoś boli tęntno powyżej 110 uderzeń to może się zdziwić.
Melisa potas witC i wszystko wraca do normy do 2-3 godzin.

albo dostaje 3MMC ... zlatuje mi tu strasznie tym ketonem. ( ale bym od rc b**m ogarnął chętnie odczynniki ponownie do testów :gun: )
albo to najlepszy OBECNIE keton jaki miałem przyjemność zapodać szczurom w 2018r.

vendorzy - ogarniać
DXM
  • 702 / 58 / 0
29 kwietnia 2018czornyrc pisze:
szczątkowych wypowiedzi z bluelighta i reddita.
Na tych forach dwoch to ludzie chyba ketonow poza a-php (i apvp +MDPV, no i jeszcze mef + 3mmc) to raczej nie uwazają za coś dobrego.
  • 462 / 7 / 0
Odkurzone 50mg różowego i czuć rush, zakręcenie w głowie. Powtórzę niebawem. Całkiem obiecująco, byle nie ryło nosa jak 3/4cmc - totalnie skreśliłem te substancje przez to. Raczej niewielkie ciśnienie na dorzutkę, ale normalne dawki pokażą prawdę... %-D
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2018 przez kibelzpolka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1891 / 426 / 4
24 kwietnia 2018czornyrc pisze:

Mówicie, że przeważa serotonina, ale jest to uwalenie czystą serotoniną, czy dopaminę też czuć? Dużo noradrenaliny zostaje potem?
Mówicie także, że ciężko z czymś porównać, czym na unikatowość się objawia?
nor zostaje sporo... bardziej to stim niż upierdalacz, jak masz serducho ogarniętę dobrze na dobrych suplach, jesz, śpisz, i nie katujesz organizmu alko i szlugami... to ta noradrenalina powinna Ci nawet podejść... nie polecam większych dawek niż 200mg bo już ostro rusza pikawe kosztem mniejszej akcji dop ( którą odziwo fajnie czuć w tle ) i sero...
DXM
  • 462 / 7 / 0
Po 12h od przyjęcia 150mg wciąż czuć kardio, słabo spałem mimo ciągłego nawadniania się izotonikiem i dostarczania kalorii. 0,5mg eti niezbyt pomogło, ale nauczony wcześniejszymi doświadczeniami wolałem nie wrzucać więcej. Generalnie ciekawa substancja, nosa nie rusza nic a nic, ale raczej nie wchłania się ze śluzówki nosa - więc polecam doustnie.
  • 56 / 1 / 0
Mam mieszane odczucia,ale to dlatego, że wolę kanapowce. Na pewno jest to unikatowy profil działania, wyważone działanie ser/dop/nor przez jakieś 3 godziny. Nochalem jak najbardziej na mnie zadziałało. Dawki 50-150 mg. Dorzutki działają i bardzo kuszą. Profil jest naprawdę dla mnie unikatowy, nie wiem jak ludzi uświadczali na tym działania a'la 3-MMC, które z tego co pamietam działało na mnie zupełnie inaczej, bardziej serotoninowo. Niestety serducho jest męczone przez dłuższy czas noradrenaliną. Śmierdzi mi trochę ta substancja, byłoby super zobaczyć co tam jest w rzeczywistości, bo wydaje mi się, że to mieszanka jakaś. sort twarde kryształy, zabarwione na różowo z wierzchu. Bez czegoś hamującego trudno zasnąć
Podziękowania za post

Scalono -- 909

Źrenice tylko lekko powiększone. Wzjad dobry, dopaminowy, ale bez jakichś mega ciar, jak przy amfetaminach.

Scalono -- 909

Fred w porządku, libido mocno podbite ~ergo dużo dopy i nie za dużo nor.
Działanie ok. 3h (+/- 1h) i moim przypadku nie było jakiegoś ogromnego skrócenia czasu działania po zdecydowaniu się na sniff.
  • 462 / 7 / 0
06 czerwca 2018Thermoc pisze:
^ ten jak zwykle z tymi swoimi micro dawkami.
trzeba było zarzucić 0.1mg etizolamu wtedy na pewno byś zasnął ;-)

ale mpc to przykurwiłeś - jak się zdecydowałes na takie dawkowanie?
Widać, ignorancie, że nie masz zbyt wielkiego pojęcia o bzd i skutkach benzowania stima. Objawów odstawienia bzd pewnie też jeszcze nie miałeś, polecam. Cały dzień w pracy było ok, wolę niedospać niż dowalać benzo i niszczyć sobie jakość snu również przez kolejne dni.

Moje różowe kryształy są barwione, po rozkruszeniu w środku są bielutkie. Na źrenice wjazd minimalny. Noradrenaliny mało, inaczej poleciałoby do kosza.
Jaką minimalną ilość należy wysłać SINom do analizy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.