Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Czy już nie trzeba się w to bawić?
Sprawdź czy się dobrze rozpuszcza w zimnej wodzie - jak nie to trzeba przerabiać. Opisywałem to w Podsumowaniu informacji (skrócona wersja jest przyklejona na forum w Dysocjantach)
Nie wiem tylko czy ktokolwiek testował DPD domięśniowo...
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
U mnie dobrą dawką MXE było 100mg, chociaż raz na peaku setki dorzuciłem jeszcze 150, i było przegrubo,
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Zdecydowanie lepszy od arylcykloheksamin, bardziej w stylu DXM. Coś między DXM i MXE, bardzo fajne.
Stosowałem równocześnie z fluoksetyną i dhea czyli był agonizm sigma. Nie wiem jak działa solo.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Tak jak kolega wyżej napisał przy podaniu iv. odczuwam podobną przyjemność co przy podawaniu opio (którego brać nie mogę ze względu na bloker). Trzeba być jednak szczególnie ostrożnym gdyż spudłowany strzał sprawia że miejsce wkłucia robi się opuchnięte na długi czas, a żyły stają się bezużyteczne.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.