Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 16 / 0
Teraz się będę zastanawiał czy to przez to, że dałem jej bana na czacie :/
  • 118 / 9 / 0
Na 💯 procent przez bana. Nie ma wątpliwości.
  • 349 / 8 / 0
Wybacz lobo, że wyskoczyłem na ciebie. Masz całkowitą rację... Po prostu tak we mnie trafiła jej śmierć, że poraz pierwszy w życiu czuję się jakbym był w jakimś obłędzie. Nie wierzę w to, że ona nie żyje i cały czas sprawdzam czy przypadkiem nie napisała albo nie dzwoniła... Nie potrafię tego opisać. To jest okropne.
  • 5774 / 1184 / 43
To nie wina RC. Zostawcie je w spokoju. jej śmierć miała psychologiczny podtekst. Koniec i kropka. Czekamy tymczasem o nowiny na temat nowych zgonów użytkowników św. Forum.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1545 / 1586 / 0
ja ja tylko po nicku kojarzylam, nie zamienilam z nia na forum ani slowa, nie wiem nawet w jakich tematach sie udzielala, jednak niech jej tam swiatlo swieci...†
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1823 / 104 / 20
Ja niedawno zacząłem z nią pisać więcej, przy bliższym poznaniu wydawała się całkiem sympatyczna i znacznie milsza niż na forum, nie wiem jak jest in real. Miałem nadzieję, też kiedyś się spotkać przy jakiejś okazji. Lubię hajpowe znajomości, no cóż jej nie będzie mi dane nigdy lepiej poznać.
Szkoda wielka, w dzisiejszym dniu, odkąd się dowiedziałem nie zrobiłem nic, zasmuciło mnie to na tyle po prostu, że nie byłem w stanie, mimo że nie znałem jej dobrze, lubiłem ją. Co prawda sama sobie jest winna, ale no szkoda po prostu.

Niech jej ziemia lekką będzie.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 985 / 92 / 0
Co do Sandry - przykra wiadomość. Mam dalej nadzieję , że to fake. Że gdzieś poleciała na detoks...

Naprawdę cieszyłbym się jakby to był jakiś kurwa głupi żart.

Szkoda dziewczyny... Jeśli jednak to prawda - spoczywaj w spokoju Maleńka.
  • 5105 / 884 / 0
Miala 27 l at. Club 27 - przypadek nie sadze. Ja tam kazdego cpuna zaluje . wiekszosc to wrazliwi ludzie . Ludzie dusza. To ze narkotyki zmieniaja, to inna sprawa.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1509 / 223 / 0
Jeśli to prawda to głupio mi teraz, że po niej pojechałam dość srogo...
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 419 / 44 / 0
a mi nie, że po niej jechałem od początku <hrhrhrhrh>
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...