Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Juz mozna powiedziec ze sezon na grzybyki sie powoli konczy i ostaly sie same ostatki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1 / / 0
Cześć.
Chciałem się upewnić czy wszystko ok z nimi i czy to napewno mazatapec. Z góry dzięki.
Ten biały korzuszek u podstawy to norma?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 380 / 89 / 0
BonifacyM tak wszystko z nimi dobrze, są gotowe do zbiorów
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 70 / 7 / 0
Witam. Wiem że to pewnie nie to ale z czystej ciekawości. Szedłem lasem i przypadkowo to spotkałem, zrobiłem zdjęcie i wyrzuciłem.

received_419076968519453.jpeg
received_419077085186108.jpeg
  • 2897 / 617 / 10
Chyba jakaś stożkówka (?)
Nie wiem, ale raczej nie łysiczka.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2 / / 0
Wie ktoś czy to grzyb psylocybinowy?
IMG_20180519_170649.jpg
IMG_20180519_170635.jpg
IMG_20180519_170618.jpg
IMG_20180519_170611.jpg
  • 2 / / 0
Czu to grzyby psylocybinowe?
IMG_20180519_170635.jpg
  • 3215 / 416 / 0
Gdzie to znalazłeś ?
Spróbuj naciąć/zmiażdżyć malutki kawałek nóżki - niebieskawe zabarwienie powinno świadczyc o obecnosci psylocybiny
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 911 / 206 / 1
[mention]chval[/mention] podaj lokalizację i sezon, ale są za małe do identyfikacji na oko
@up uważaj, szkodzisz bzdurą
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 916 / 171 / 0
[mention]chval[/mention] według moich informacji tylko kilka odmian łysiczki w Polsce jest z psylocybina. Gdyby to był Meksyk to tak. Bo wyglada mi to na jakieś grubsze sztuki. Obiecuje ze nie maja psylocybiny.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.