( wieloletnim). Pozdro
Zycze powodzenia w sadzeniu pomidorków[emoji6]
możesz zamówić na paczkomat i podać tylko maila, ja tak zamawiałem i nie było problemu lub na poczcie jest coś co się nazywa poste restatnte
https://www.poczta-polska.pl/paczki-i-l ... -restante/
i też lecisz bez problemu.
Poza tym handel w pl pestkami jest legalny, jedynie nie trzymaj krzaków w domu co by przypału nie było jak by jednak wparowali.
Sklepy tym handlujące dbają o swoich klientów bo jak by wyciekły dane klientów to sklep jest spalony, nikt więcej by od nich nie kupił.
Może to i paranoiczne, ale sporo czytałem o przypadkach, gdzie ludzie zamawiali pestki, a wizytę smutnych panów mieli pod koniec października : )
Zamawiałem z 7- 9 razy nasiona konopii i nigdy nie mialem nawet wezwania zeby sie tlumaczyc. Hmmm
Chyba , że sie pozmieniało coś - ale będąc w PL - kilka lat na swój adres - bez przypału.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.