Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 98 / 4 / 0
06 maja 20184noniush pisze:
A próbował ktoś to w miksie z MDMA i jak dobry/niedobry jest to pomysł i jak z dawkowaniem? Szukam jakiejś rc amfetaminy do MDMA, póki co to mój faworyt ale opinie chętnie przeczytam
ja próbowałem, w ilosci okolo 140 mg 2FMA / 200 mg MDMA, bardzo spoko mix, jednak lepiej zmniejszyć dawkę 2FMA do okolo 60-80
  • 610 / 29 / 0
[mention]michalsky[/mention]
Dzięki, a jaka droga podania? Myślałem o wsadzeniu do tej samej kapsułki emki i 2-FMA i do japnie, ale nie wiem czy sniff nie wydajniejszy, jak ty robiłeś?
  • 98 / 4 / 0
06 maja 20184noniush pisze:
[mention]michalsky[/mention]
Dzięki, a jaka droga podania? Myślałem o wsadzeniu do tej samej kapsułki emki i 2-FMA i do japnie, ale nie wiem czy sniff nie wydajniejszy, jak ty robiłeś?
Ja walilem oralem i bylo git. Bombka i jazda :-p
  • 78 / 9 / 0
do pracy i nauki lepszy 3-FPH czy 2-FMA?
  • 1893 / 182 / 0
Ja bym brał 2+FMA. Oszczędniej wychodzi, działa wyraźniej niż 3-FPH w małych dawkach.
  • 78 / 9 / 0
Czy są dostępne dane farmakologiczne, czyli zmierzone ec50 dla uwalniania kolejno DA, NA, 5-HT ? Tak się zastanawiam, czy ta fma nie jest przypadkiem releaserem 5-ht podobnie jak czwórkowy analog, aczkolwiek o wiele słabszym. Ma kilka efektów, które sugerują pewne oddziaływanie, a szkoda, bo to kompletnie przekreślałoby tą substancje jako enchancer dla pracy i nauki. Nic tak nie miesza w głowie jak serotonina....

note - scalono /Hash_Oil

Jeszcze jedno , czy silny zapach atramentu jest typowy dla tej amph ?
  • 1893 / 182 / 0
Generalnie jeśli chodzi substancje do pracy to moim zdaniem: fenidaty>2-FMA>2-FA>3-FPM

16 wrz 2023 - fuzja postów - d5

Dodam jeszcze że zamiast startować od ww. substancji w celu "poprawy wydajności", polecam zacząć od czegoś słabszego, wypróbować sobie np. pseudoefedrynę i zapoznać się z zagadnieniem "dopingu mózgu" w odpowiednich działach / wątkach. Inaczej, zwłaszcza jeśli mowa o początkujących, może to być przerost formy nad treścią. Później - wraz ze wzrostem wiedzy i doświadczenia można eksperymentować z mocniejszymi substacjami.
  • 78 / 9 / 0
Szczerze mówiąc, to nigdy nie rozumiałem popularności NDRI do nauki i pracy. Chyba, że do nieskomplikowanej pracy manualnej, albo typowego "sprzątania mieszkania". Przy nauce, czy choćby pracy wymagającej zdecydowanego wysiłku intelektualnego, fenidatom zdecydowanie brakuje "clear headu" charakterystycznego dla selektywnych releaserów.

W mojej opinii nawet niektóre beta-ketony ( bufedron, NEP) są lepsze w tym temacie od EPH / IPH , a nad wszystkim góruje 2-FA i 4-FMA
  • 56 / 1 / 0
sęk w tym, że po miesiącu używania amfetaminy będziesz dużo bardziej wrakiem niż po miesiącu używania fenidatów. Clearhead jest, jeśli tylko odpowiednio się wkręcisz w pracę, podrasujesz muzyką otoczenie.
  • 1 / / 0
well... gdy ktos nie rozumie dlaczego chemikalia ndri bywają tak chętnie w medycynie jak i w rc światku wykorzystywane do nauki to imo:
albo nie ma zadnych problemow z koncentracja (w co trudno uwierzyc w nitce na temat releasera monoamin) więc w malych dawkach fenidaty sa wręcz wq..jące , albo nie potrafi sam kreować przestrzeni myślowej która "wypycha" aminy katecholowe do przestrzeni synaptycznej, lub też toczy wewnętrzą grę w ciszę patrząc w strop w oczekiwaniu na akcje.
up: NO RACZEJ. fenki i buprop mozna bez cienia zartu jesc w gramach dziennie. Rekordy w planecie to po 4 do 5 czy nawet 6 g. MPH. Do znalezienia w guglach.
Generalnie fenki są dla raczej inteligentnych (względem obuwia) i takim zwiekszaja efektywnosc operacyjną najbardziej. W momencie stymulacji przez blokade transporterów bardziej przepustowe drogi neurytowe będą wiodly prym w przekaznictwie impulsów.
2fma na zmiane z fenidami xtyg/xtyg ino nie codziennie, mozna sobie poprawic opinie w robocie czy poszerzyc zakres wiedzy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.