nicniebrałem pisze:im albo sc
ale już pewnie kto inny odpowie zanim mod zaakceptuje
Na przykład samego klonazepamu nie warto przerabiać w spirycie i hukać solo, pod jęzor najlepiej, w mixach też IMHO.
Relanium aka diazepam jednak jest już świetny z np. morfiną czy oksykodonem. Solo też niezgorszy.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
7 maja 2018. 2 dni temu.
Co skłoniło Cie do tej decyzji?
Bylem w posiadaniu 3 ostatnich tabletek oxycontinu 80mg, prawdopodobnie nie bedzie mi dane go dotknac go w najblizszym czasie.
Jakie okoliczności towarzyszyły temu?
Strach? Nie, nic z tych rzeczy. Bylem doskonale swiadomy tego co robie, wrecz bylem lekko podekscytowany ale lapy mimo wszystko drgaly. Ciagle mialem wrazenie ze cos spierdole zepsuje. W tym wypadku gotowalem lyzke i mieszalem przez jakies pol godziny, bo glupi nie wiedzialem ze przeciez przez filtr bialy wypelniacz nie przejdzie a roztwor jest klarowny i zrobilem calkiem dobra robote. Nastepnie polozylem filtr ktory wsiaknal prawie wszystko i ostroznie zrobilem co mialem zrobic. Ah okolicznosci? Pozny wieczor, w samotnosci we wlasnym pokoju.
Czy żałujesz i gdyby można cofnąc czas nie spróbowałbyś/spróbowała tej drogi podania?
Zaluje ze tyle czasu trulem sie kodeina, gdyby mozna bylo cofnac czas nie dotknalbym opio. Jesli jednak mowimy o cofnieciu czasu do przedwczoraj to odczekalbym i nastepnego dnia wzial wieksza dawke.. a nie, przeciez to juz tez zrobilem
Jest tez szansa ze w ogole nie trafilem w zyle tylko jakos podskornie czy cos, po zastrzyku zostala mala czerwona plamka, krew w kontrolce byla ale zobaczylem dopiero po wyciagnieciu strzykawki i szybko probowalem ponowic probe i jakos tak wyszlo.
09 maja 2018Kociak pisze: Za to później tak nawalałem NEP'a, że do teraz dostaję dreszczy, jak pomyślę o tym wejściu...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".