Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@up
Znajac zycie ojebiesz w jeden raz cala pake :(
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1924 / 183 / 0
[mention]UJebany[/mention] nie mam takiego zamiaru. Faktycznie biorę się za redukcję. Dzisiaj zjadłem tylko 4mg Klonazepamu i 10mg diazepamu. Ogólnie to rolki dziwnie mocno na mnie działają
Take DXM and Be Happy
  • 1599 / 47 / 0
28 kwietnia 2018Demis pisze:
[mention]UJebany[/mention] nie mam takiego zamiaru. Faktycznie biorę się za redukcję. Dzisiaj zjadłem tylko 4mg Klonazepamu i 10mg diazepamu. Ogólnie to rolki dziwnie mocno na mnie działają
Bo je pierwszy raz bierzesz ja tak miałem z bromazepanem kiedy wziąłem tylko 3 mg.
  • 1924 / 183 / 0
[mention]pol90[/mention], nie biorę pierwszy raz. Jak byłem w szpitalu kilka razy dostałem :)
Take DXM and Be Happy
  • 1599 / 47 / 0
29 kwietnia 2018Demis pisze:
[mention]pol90[/mention], nie biorę pierwszy raz. Jak byłem w szpitalu kilka razy dostałem :)
Ale to było kilka razy i mógł być długi odstęp czasowy.
  • 1924 / 183 / 0
Jak wziąłem pierwszy raz Bromazepam to nie był tak odczuwalny.

Rolki zawsze czuję.
Take DXM and Be Happy
  • 546 / 13 / 0
witam- miał ktos do rolkach bóle mięśni? Wzialem wczoraj na kaca 4-5 mg klona i wszystko bylo ok- dzisiaj rano zażyłem 2 mg klona i dołożyłem smieszna ilość rolek -15 mg- po 20 minut-ból łydek a nogi jak z waty
  • 111 / 8 / 0
Wczoraj poszło 40 mg diazepamu (z kilkoma piwami).
Dzisiaj pod Mj wrzuciłem sobie 5 mg.
Dodam, że wczoraj poszło 2 mg klona, a w ciągu ostatnich ok 7 dniu przerobiłem cały blister klonów.

Pytanie: jak długo, na potencjalnym narkoteście, mogą mi wykryć benzodiazepiny, mając na uwadze długi t1/2 obu substancji?
kontakt ze mną pod adresem: odurzony@tutanota.com
  • 322 / 36 / 1
Nawet 14 dni. Tak podają źródła naukowe, ale bardziej bym oscylował koło 10 dni. Wiem jednak źe są testy, które clonazepam wykryją po 14 dniach. Wiec ten tego.
Wiesz, źe po takiej ilości materiału moźesz się spodziewać nieciekawych rzeczy jak skonczysz, co?
What's left of me?
  • 2115 / 629 / 0
Kolega wyżej odpowiedział na pytania o testy. Od siebie dodam, byś zadbał o coś przeciwdrgawkowego i naprawdę nie olał sprawy, bo raz dostana padaczka, obojętnie jakiego typu, ciągnie się bardzo nieprzyjemnie + ryzykujesz już nie tylko zdrowiem, ale i życiem. Benzodiazepinę o działaniu przeciwdrgawkowym lub inne leki antypadaczkowe, jeśli możesz (ja np. nie mogę brać karbamazepiny).
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.