Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 3215 / 416 / 0
No offence ale nie brzmi dla mnie powaznie mozliwosc lamania kogos teleskopem za krzaki
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12631 / 2442 / 0
^
Lepsze Twoim zdaniem będzie słowne upomnienie typu "nie rób tego więcej"? : )
Co Ty byś zrobił w analogicznej sytuacji? Straciłeś niemal gotowe do ścięcia krzaki i spotkałeś typa, który Ci je ukradł.
  • 120 / 5 / 0
Ja tutaj Jezusa w 100% rozumiem i pewnie zrobiłbym tak samo. Tyle pracy a ktoś przychodzi i poprostu to niszczy, dla mnie jedynym wyjściem jest poprostu też mu coś zajebać.
  • 1425 / 81 / 0
^ no jak to cooo ? zapytał czy było dobre %-D
ew. pogratulował tego, że mu sié poszczésciło i znalazl krzaki i mial co palic %-D
  • 2714 / 513 / 0
Zamiast od razu łamać kogoś teleskopem bierzesz gościa w ustronne miejsce i krótka piłka: zajebałeś, z krzaka mogło być tyle i tyle gramów, każdego grama wyceniam na 40/sztuka, dajesz termin na zebranie kasy i go naliczasz. C.R.E.A.M.

Następnym razem się srogo zastanowi.

Chyba, że ważysz 40kg i jesteś postury więźnia obozu koncentracyjnego - wtedy to nie ma sensu %-D %-D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1425 / 81 / 0
naliczanie... kolejna rada z gatunku "pozdro 600" %-D
  • 2714 / 513 / 0
No cóż, może gdyby ktoś na Ciebie splunął, Ty udawałbyś, że pada deszcz, ja do takich osób nie należę.

Na złodziejskie kurwy polecam fotopułapki. Mało kto ich się spodziewa, a baaaaaardzo ułatwiają identyfikację.

Zarówno za pobicie kogoś teleskopem, jak i za naliczenie (i ewentualne pobicie) jest wyrok, dlatego lepiej już mieć z tego chociaż kasę, niż samą satysfakcję z łamania złodzieja.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12631 / 2442 / 0
^
Jasne, że tak ale pamiętaj, że ja jestem 1, a ich 2. Nawet jeśli dorwałbym jednego, to ja mogę mu jedynie wpier**ć - w sensie próbować, bo wynik konfrontacji to sprawa zawsze otwarta - dlatego noszę pałkę. Tu wystarczy jebnąć raz i złamane.
Nie działam w żadnej ekipie, przed którą złodzieje mógliby trząść portkami. CREAM miał jednak inną sytuację.
  • 120 / 5 / 0
Uzyskałem uprawnienia do wstawiania zdjęć więc wstrawiam. Da ktoś rade ocenić ile mniej więcej godzin światła będą miały rośliny na wysepce i polance? Niestety zapewne sadzenie się odwlecze w czasie bo nie zdążyłem odebrać paczki z ziemią i zabrali ją do dość odległego miasta z którego nie dam rady jej odebrać w 3 dni. Zdjęcia robione z wysokości 1,9m więc nie widać jak wysokie są zarośla, ale sięgają ponad kolana.
  • 94 / 5 / 0
Ja rozpocząłem sezon około 2 tyg temu, poszło 5x auto bubblegum, 1x speedy boom auto i 4 nasionka diamond coś tam, które dostałem w gratisie.
4 jak na razie rosną pięknie, jedno od 2 tygodni się nie pokazuje więc spisałem je już na straty. W sobotę idę patrzeć co z pozostałymi 3. :-D :-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.