Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
04 maja 2018UJebany pisze: Jest ktos z hiszpanii ? A konkretnie z andaluzji ?
Mieszkam w Andaluzji w okolicach Gibraltaru od paru lat, jakby co to służę pomocą w miarę możliwości :old: , Piona
Właśnie jestem na wakacjach w Hiszpanii dokładniej w Lioret de Mar. Klasyczna trawka mi się znudziła więc chciałbym spróbować czegoś innego ;). Mam dla was kilka pytań:
1. Czy istnieją tutaj strony takie jak ogłaszamy24 - być może to śmieszne brzmi ale będzie przydatne.
2. Co mogę dostać łatwo na ulicach, jak rozpoznać osoby, które potrafią załatwić oraz kogo unikać? Jak z bezpiecznością, czystością?
3. Co dostanę w aptekach bez recepty?
Pozdrawiam z fartem,
Java
tramadol tylko z paracetamolem ( Zaldiar ), ale to i tak w nie wszystkich aptekach chcą sprzedać .Benzo wszystkie na recke.kody po 50 mg juz nie ma, tez na recke.
[mention]Java420[/mention]
1.Sa podobne strony, ale wszystkie mi śmierdzą wyjebka.
2.Duzo osób pali hasz/mj przy barach, w rożnych parkach na ławce - to jest łatwo dostępne a co do innych dragów to nie ogarnialem nigdy.
3.tramadol ( Zaldiar )
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Kieruje do Ciebie głównie pytanie bo masz już dość długi starz z tego co widzę w Hiszpanii.
Jak sprawa ma się z legalnością RC?
Jakie ilości można posiadać?
Macie może jakieś rozporządzenie co jest na tamtym terenie legalne?
Czy prawo jest tak samo liberalne w stosunku do RC jak było jeszcze jakiś czas temu w PL?
Mam zamiar na jakis czas wyjechać w Wasze rejony, znaczy dół Hiszpanii i tak mysle na ile mogę sobie pozwolić...
Tak samo będę traktowany za 10g czegoś legalnego jak za powiedzmy 1kg?
Planuje wakacje z narzeczoną na Teneryfie lub Majorce. Jedno ale... lubie przybalowac z krolowa, a obawiam się, ze może nie być dobrego sortu.. Niestety, w żadnym rejonie Hiszpanii nie mam kogoś kto mógłby mi ewentualnie pomóc. Proszę o jakies info, wskazówki tu lub na pw bez różnicy. Z góry dziękuję
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.