W którym dziale pytamy gdzie kupić daną substancje ? tzn chce kupić kilka ziól i nie iwem z którego sklepu
strefa-mozgu-nootropy-i-adaptogeny-t60263-50.html
04 kwietnia 2018nasienie14 pisze: Działa, ale tylko doraźnie moim zdaniem. Na wieczór biorę sobie kopiastą łyżeczkę sproszkowanego korzenia i odczuwam delikatny blogostan i chill.
Mniej więcej w tym samym czasie wróciłem do brania sertraliny po półroczej przerwie, ale ta zmiana to raczej nie przez nią, bo jak wcześniej ją brałem to nie czułem tego co teraz.
13 kwietnia 2018Darkabed pisze: Na mnie Ashwaganda sporego wrażenia nie wywarła. Właściwie nic po niej nie czułem, niezależnie od ilości (kapsułki od Swanson). Parę wrzuconych z jakimiś piwkami z koleji... cóż zdawały się mocno chillowe działanie alkoholu podkręcać.
Dwie zupelnie inne kwestie.
Jedzcie dalej tabsy.
10 kwietnia 2018VERBALHOLOGRAM pisze:Dokładnie, moim zdaniem śpioszyn lekarski powinien być postrzegany bardziej jako lekarstwo niż używka. Czyli zadziała, ale tylko w przypadku jakichś braków w samopoczuciu lub długofalowym stresie. Jak kogoś nic nie boli to nie bierze środków przeciwbólowych, albo zdrowy człowiek nie leczy się lekarstwami na grypę. Jedyne chyba co osiągnie się spożywając ashwagandhę będąc ogólnie zdrowym to chyba wzmocnienie snu. Ale kwas przygody z tego nie będzie04 kwietnia 2018nasienie14 pisze: Działa, ale tylko doraźnie moim zdaniem. Na wieczór biorę sobie kopiastą łyżeczkę sproszkowanego korzenia i odczuwam delikatny blogostan i chill.![]()
Jak np zastosuje ziolo o dzialaniu odwrotnym do ashwy to sama ashwa podziala czy nie?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
A takie działanie od razu to ja czuję ale biorę też dużo innych rzeczy i długofalowego terapeutycznego działania samej ashwagandhy nie jestem w stanie stwierdzić, ale po jednej porcji ashwy, po kilku minutach mam wrażenie że coś czuję. Ja spożywam mieloną firmy N. A czasami po kilku dniach brania ,zaczynam mieć stabilny nasrój i przerywam cykl. A po jakimś czasie gdy mam nastrój nazwijmy to negatywny, to cieszę się że mam ashwagandhę pod ręką bo wiem że mi go poprawi, taka jakby pamięć działania.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.