Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8103 / 907 / 0
Ja biore kwas walproinowy w dawce 1000 mg pod postacia depakine chrono na noc.Jak wezme klona o 19:00 i depakine kolo 21 to zwieksza sie troche sedacja i sennosc, ale nie wiem czy to sama kwestia stabilizatora czy jeszcze 200 mg klozapiny oraz 800 mg sulpirydu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1360 / 179 / 0
Depakina zamula, a dodatkowe leki, które bierzesz tez. Ja pierdole, na huj tyle gowna w siebie wrzucasz. Do tego depakine chrono w polaczeniu z klonem może spowodować napad padaczkowy typu grand MAL.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 8103 / 907 / 0
@up
Choruje na schizofrenie paranoidalna i takie mam leki, na innych mialem psychozy.
Co ty gadasz o padaczce ? Przeciez depakine to tez lek na padaczke, wiec chroni mnie w razie odstawki klona.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1907 / 181 / 0
Mnie Depakina nie zamula. Biorę 1 gram w dwóch dawkach. Nie odczuwam żadnego działania tego leku, oprócz tego, że pomaga mi w leczeniu CHAD.
Take DXM and Be Happy
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
nie bierz tego za jakis przytyk w twoja strone, ale chyba ciezko ocenic dzialanie jednej substancji, jesli ma sie poza nia w krwiobiegu jeszcze pol apteki.
  • 712 / 83 / 2
25 kwietnia 2018Maykel85 pisze:
Depakina zamula, a dodatkowe leki, które bierzesz tez. Ja pierdole, na huj tyle gowna w siebie wrzucasz. Do tego depakine chrono w polaczeniu z klonem może spowodować napad padaczkowy typu grand MAL.
XD wybacz, ale się zaśmiałem po tym poście, więc zacząłem post od najpopularniejszego na świecie w zeszłym roku słowa. Depakine chrono z klonem owszem może spowodować napad padaczkowy w starciu z klonem, ale napewno nie grand MAL. Poza tym biorę depakinę i jestem uzależniony od klona z którego schodzę już, połączenie tych dwóch leków może spowodować napad padaczkowy, ale nie grand MAL nie strasz tutaj ludzi gromadnymi atakami tylko absence (Ulotka "Równoległe stosowanie klonazepamu i kwasu walproinowego zwykle jest bezpieczne i skuteczne, ale może wywołać napad padaczkowy typu absence"). Chociaż biorę depakinę 1g zjadłem kiedyś 20mg klona żeby sprawdzić czy jakakolwiek dawka zadziała, ale też nie chciałem gwałcić tolerki (nie podziałało) i żadnych napadów nie dostałem. Absence i już nazwa troche podpowiada absencja, człowiek się zapatruje, jest chwile nieobecny i wraca do swoich zadań.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2018 przez kofel, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
No dziś zjadlem bez depakiny specjalnej różnicy nie odczułem szkoda wątroby i tak styranej sok grejfrutowy pijecie do alpry? Ja zamierzam zacząć zwieksza znacznie stezenie alpry zastanawia mnie jaką dawkę wybrać 2 szklanki styykna ?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Jak coś to bierz sok z białego grejpfruta, ale upewnij się, bo chyba ten najlepiej działał, albo kup citrosept w aptece, on jest bez recepty. Ale pierwsze słysze o podbijaniu alpry grejpem.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 25 / 0
Też osobiście nie słyszałem o tej metodzie. Ale kto wie...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 1305 / 162 / 0
Wiki mówi że spowalnia metabolizm alpry jakiś tam składnik Grejfaa i to dosyć znacznie
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.