Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
i co myślisz ze wsyzstko jest ok? tzn zastepuje normalne jedzenie?
  • 567 / 53 / 0
Glupie jogurty pomagają, jak nie wcisniesz w siebie chociażby jednej kromki chleba, wypij jogurt, łatwiej wchodzi a dziala
Predzej martwy niz slaby
  • 308 / 158 / 0
Jajecznica zawsze wchodzi i jakiekolwiek zupy.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 5908 / 1221 / 43
Zaczynajcie od owoców i warzyw.
Pomidor, banan, jabłko - do tego litr kubusia.
Potem wchodzą kanapeczki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / 1 / 0
Owsianka+banan+cynamon+orzechy+miód ^_^
  • 5 / 1 / 0
Ciepla zupa zawsze pomaga
  • 5908 / 1221 / 43
Byle na siłę kurwa.
Pchajcie do ryja i memłajcie.
Nie raz się talerz zupy nietknięty wylewało do gara, żeby mame nie pomyślała że naćpany nic nie jem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / / 0
Na początku to zawsze lipa z jedzeniem i jogurty czy jakies zupy aby coś zjeść, bo już w cugu normalnie sniadanka jakieś kanapki no i bez problemu w pracy 2 sniadanie i obiad w domu jeszcze zjeść. Wgl macie czasem tak że po szurnięciu nagle zaczyna was ssac i lecicie po jedzenie 😅
  • 116 / 18 / 0
Dobre. Ty po szuraniu głodny, a mi po szuraniu zdarzało się iść spać :D
Mózgi już widać nie te :p
Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem.
  • 1916 / 335 / 2
Wspomniano o jajecznicy, potwierdzam, nie trzeba gryźć praktycznie tylko "połykać", do tego lekkie deserki typu monte, banany też wchodzą. O suplementach w witaminach nie wspomnę.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.