Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 80 / 0
i co myślisz ze wsyzstko jest ok? tzn zastepuje normalne jedzenie?
  • 564 / 52 / 0
Glupie jogurty pomagają, jak nie wcisniesz w siebie chociażby jednej kromki chleba, wypij jogurt, łatwiej wchodzi a dziala
Predzej martwy niz slaby
  • 308 / 157 / 0
Jajecznica zawsze wchodzi i jakiekolwiek zupy.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 5774 / 1184 / 43
Zaczynajcie od owoców i warzyw.
Pomidor, banan, jabłko - do tego litr kubusia.
Potem wchodzą kanapeczki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / 1 / 0
Owsianka+banan+cynamon+orzechy+miód ^_^
  • 5 / 1 / 0
Ciepla zupa zawsze pomaga
  • 5774 / 1184 / 43
Byle na siłę kurwa.
Pchajcie do ryja i memłajcie.
Nie raz się talerz zupy nietknięty wylewało do gara, żeby mame nie pomyślała że naćpany nic nie jem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / / 0
Na początku to zawsze lipa z jedzeniem i jogurty czy jakies zupy aby coś zjeść, bo już w cugu normalnie sniadanka jakieś kanapki no i bez problemu w pracy 2 sniadanie i obiad w domu jeszcze zjeść. Wgl macie czasem tak że po szurnięciu nagle zaczyna was ssac i lecicie po jedzenie 😅
  • 116 / 18 / 0
Dobre. Ty po szuraniu głodny, a mi po szuraniu zdarzało się iść spać :D
Mózgi już widać nie te :p
Jestem dzieckiem lęku. Jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. Jestem swoją własną samozagładą. Ale jeszcze jestem.
  • 1916 / 335 / 2
Wspomniano o jajecznicy, potwierdzam, nie trzeba gryźć praktycznie tylko "połykać", do tego lekkie deserki typu monte, banany też wchodzą. O suplementach w witaminach nie wspomnę.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.