Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 468 / 25 / 0
Haha, system znany o dawien dawna, setka, smaki, druga, większe smaki, a na koniec dnia zliczając te seteczki i dwuseteczki, wychodzi, że wypiliśmy prawie litr, albo ponad :D
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 657 / 93 / 0
u mnie 3 sety i jestem pewien, że rano bedzie ok, seta więcej i jest źle, ciągnie na klina, nawet w tyrze, a jak z rana poleci seta, to wiadomo, że po robocie poleci 200, i na sen kolejne 200 (często popite porterem) i kółeczko sie zamyka, bo następnego ranka jeszcze gorzej
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 25 / 0
Osobiście zazdroszczę osobom, które napierdolą się jak szpak, że kac ich rano męczy aż tak uciążliwie, że na sam widok alkoholu ich wymiotuje. Jednak z czasem to mija, i pierwsze o czym myślimy rano, to jebnąć tą setkę wreszcie ze smakiem :D Nie polecam nikomu oczywiście doprowadzania się do takiego stanu :finger:
  • 1864 / 699 / 0
Byłem właśnie w takim stanie, aż mi trzustka jebła. Teraz nie pije, no czasem się skusze, ale bardzo rzadko i zaraz żałuje że wypiłem.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 468 / 25 / 0
O kurwa, nie wesoło... Lepiej jak już jest z trzustką taki dramat, to odpuścić, bo trzustki się nie da "naprawić", też mam czasami wrażenie, że wątroba i trzustka już siadają (między innymi wymioty czarną mazią, ale boję się iść to skontrolować...
  • 1864 / 699 / 0
Dlatego odpuszczam, ale wiadomo jak jest, czasem się człowiek złamie, najważniejsze aby w ciąg nie wpaść.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 468 / 25 / 0
Wiadomo, tylko czemu dopiero człowiek zaczyna myśleć o zwolnieniu tempa, jak już ma nóż na gardle praktycznie? Tobie życzę zdrowia, żebyś jak najmniej myślał o nałogu i będzie elegancko!
  • 1864 / 699 / 0
Sam się nad tym zastanawiam, dopiero gdy śmierć w oczy zagląda, to idzie się ogarnąć, choć niektórych nawet to nie stopuje. Ja się nawet cieszę że tak wyszło, taka dożywotnia wszywka, dwa razy leżałem w szpitalu, powiedzieli że 3 raz mogę już nie zdążyć. Można powiedzieć że mój najdłuższy kac, trwał miesiąc i skończył się na stole operacyjnym %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 468 / 25 / 0
Wiesz, ja dziękuje za "takiego" kaca... Tutaj chyba ja nie wiem, zaburzenie instynktu samozachowawczego, że nie stopujemy w porę, tylko jak już nie mamy właściwie wyjścia (tzn przepraszam, mamy zawsze dwa - próbować coś z tym robić, albo czekać na rychłą śmierć w katuszach)
  • 1864 / 699 / 0
To po prostu nałóg.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.