Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
borzywoj pisze: Najpierw natknąłem się na DXM na erowidzie. Nie wiedziałem jednak co i jak, nie wiedziałem że w Polsce też jest używany jako lek na kaszel. Potem usłyszałem od ziomka o DXM. Konkretniej - że po 450mg był koszmar i żebym nie próbował. No ale cóż, hop siup. Po jakimś czasie zacząłem szukać więcej informacji - erowid i H, w końcu zjadłem.
Konkretniej - że po 450mg był koszmar i żebym nie próbował.
[/quote]
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source
wczesniej nie czytajac hypka palilem tylko zielone wiec i tak pewnie kiedys bym sprobowal czegos innego ;)
no i czasami mnie ratowało
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
A prawda jest taka: kto ma nature ćpuna/lekomana ten będzie szukał info. o dragach. I na pewno je znajdzie, nieważne czy na Erowidzie czy Hyperrealu. Jednocześnie ważne jest aby informacje te były w miarę kompetętne i wiarygodne. Na HR można dowiedzieć się również o negatywnych skutkach i zagrożeniach związanych z zażywaniem. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, każdy sam podejmuje decyzję.
generalnie o dxm wiem z innego zrodla, nawet nie z internetu ... dopiero po pierwszych razach zaczalem poglebiac swoja wiedze na tego typu stronach i forum, choc hypera znam od dawna
czy nakreca na cpanie ? srednio na jeza, raczej nie
a co do wieku to osiemnastka na karku jak z bicza strzelil, srednia wieku uzytkownikow dxm faktycznie bylaby ciekawa ale to z tego wzgledu ze uzywaja go ludzie o mocno zroznicowanym wieku ( patrzac na jedna z granic wiekowych - niestety )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.