ODPOWIEDZ
  • 266 / 19 / 0
Mili parafianie spróbowali po 50 mg formy maleate z [źródła] sampla i.v., z lekkimi obawami, bo nigdzie nikt nie pisze w całych internetach, aby to strzelił. Ale krewniak z siódemkami był przyswajalny tą drogą, so. Rozpuściło się całkowicie. Po strzale specyficzne a la-ketonowe ciepło i posmak w gardle, ciepło w twarzy, lekki ból głowy i nieznaczne mdłości. Zopiacenie jakieś jest, ale nieporównywalne z żadną inną substancją opioidową. Zapewne niewłaściwa droga podania? Dla zaprawionych opiowraków może to stanowić co najwyżej ciekawostkę z uwagi na dziwaczny wjazd.
Ludzka morda to coś, co nakładasz jak wstajesz? Zespół nudy zdeptanych nawyków i orkiestra dęta.
  • 74 / 3 / 0
Strzel per rectum, uwierz mi - poczujesz różnice :)
  • 20 / 2 / 0
Koledzy na Was to nie podziała :)

To ma działać na małolatów, którzy dopiero poznali opio.

Taki chwyt marketingowy Dopalaczy.

Wprowadzić jak najwięcej analogów fenta i opio, aby narobić smaka na oryginalnego fenta i oryginalne opio.

Teraz kupują analogi po 10$ za gram, jutro będą kupować po 200$ za gram fenta.

Tak się robi rynek zbytu dla opio i fenta. Bo tak działają opio i fent.

Ważna jest tylko tolerka i dawka.

Im większa tolerka, tym większa dawka i tym silniejsze opio lub fent.

A im silniejsze opio lub fent tym wyższa cena.
  • 2897 / 619 / 10
To nie tak, że tu chodzi o wjebanie ludzi w opio, żeby szli po oryginały, po prostu analogi fenta są łatwe w produkcji, dlatego idą na rynek RC, a U47 zrobiło furorę, stąd możliwy zbyt na inne U*****.
Vendorzy przecież nie mają żadnego profitu ze sprzedaży aptecznych opio, no chyba, że prowadzą też nielegalny interes pod ladą. A może to wszystko to część spisku farmaceutycznego - wjebać wszystkich w RC opio, żeby potem koncerny farmaceutyczne miały konsumentów opio w garści %-D
Wybacz, ale cały ten Twój post wydaje mi się kompletnie z części ciała poniżej pleców.
A czy podanie U47E per rectum nie skończyło się dla kogoś SORem z powodu jakichś powikłań? Może mi się z PEPPP myli, ale wolę o tym napomknąć.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1878 / 195 / 0
A nie pojebało Ci się ze strzałem MAF'a? :D

Nudzi mi się i naprawdę szkoda przepierdalać kasy na Kodeine, której klepliwość to loteria. Skoro działanie słabsze, to i bezpieczniejsze. Może nawet ja bym się skusił pomimo prawie 3 niedoszłych zgonów po U-47700 %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 692 / 70 / 0
04 maja 2018LegiaLL pisze:
...
:nuts:
Zakładam, że kiedy wypisywałeś te bzdury, byłeś w stanie nietrzeźwości. No chyba że bez żadnych otumaniaczy wierzysz w sterowanie światem przez illuminatów, masonierię, koncerny farmaceutyczne. W zamach pod Smoleńskiem i strzały w 0:57. A także wyznajesz New Age... wtedy można ci wybaczyć i współczuć.
U-47700 miało duuuuuużo wielbicieli. Teraz jest tak samo z analogami fenta i resztą dzieł teamu Upjohn, wendorzy RC chcą robić siano na rozpoznawalnej nazwie. I będą to siano robić.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 20 / 2 / 0
Można by rzec, że mam w sobie wiarę ;) Wiarę w ludzi ;)

Ale wiem, że żadna wiara nie przetrwa bez mądrości, dlatego pokazuję ludziom mądrość tam, gdzie ludzie pokładają swoją wiarę.

Wielu ludzi uwierzyło w Dopalacze, legalne i "miękkie" narkotyki. Ale niestety Ci, którzy mogli dać im wolność i przyjemność, wybrali pieniądze.

Może śnie ;)

Ale napisz mi, gdzie Ty widzisz sen, który miał się spełnić przy Dopalaczach?

Co któryś dzień słyszymy o śmiertelnych przypadkach zażywania dopalaczy, o uzależnieniach, o wyniszczeniach organizmu i o bad tripach?

Jeżeli tu nie chodzi o pieniądze, to o co? O szczęście? Już w to nie wierzę.
  • 74 / 3 / 0

STR88 pisze:

A czy podanie U47E per rectum nie skończyło się dla kogoś SORem z powodu jakichś powikłań? Może mi się z PEPPP myli, ale wolę o tym napomknąć.
Nie, sam jestem przykładem i to obu substancji
Jednak co organizm to loteria, a łączy nas tylko gatunek.
  • 594 / 35 / 0
od jakiej dawki i drogi podania zaczynac, bede mial freebase i maleate w glikolu 10mg/ml,tolerka niska acz nie zerowa po 2 dniowej przygodzie z fufem
  • 462 / 7 / 0
Od najmniejszej mozliwej dawki niezaleznie od roa -bhp jak wszedzie. Odstepy godzinne miedzy dawkami nie wazne jak malymi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.