Teraz nie ma nigdy.
JestemSoba-Chyba pisze:
no i wyjechałbym na wymarzone wakacje dookoła świata gdyby nie ten hajs przejebany na dragi
U mnie najgorsze i chyba jedyne złe to wjebanie się w hazard. Krótki ale intensywny epizod.
Najlepsze : przede wszystkim mega zajawka nauką neurobiologii, neuropsychologi i psychiatrii, farmakologii, niesamowite że jeszcze rok temu wysmialbym każdego kto by powiedział że sam się będę uczył dla zaspokojenia ciekawości, choćby całego układu nerwowego którego przez tyle lat edukacji nie ogarnąłem bo mnie niczym nie zaciekawił.
Oprócz tego setki wspomnień i poznanych ludzi, te wszystkie nowe doświadczenia a to wszystko razem jest warte więcej niż cały luwr.
A hajs? Hajs to rzecz nabyta, dziś jest jutro go nie ma. A wspomnień mi nikt nie zabierze. Nie żałuję ani złotówki wydanej na te chemiczne szaleństwa :)
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
A hajsu miałem i więcej i mniej i zawsze za mało - pieprzyć kwit
Najlepsze: poznałam parę interesujących osób, w bardzo ciężkim momencie swojego życia miałam "odskocznię" i gdyby nie ona, to nie wiem czy pisałabym ten post. Mniejsze zło.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Najgorsze: zryty czerep, kupa kasy przewalona
Wady: male na zdrowiu, badtripy
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.