Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
20 lutego 2018STR88 pisze: Dobra, te problemy z żołądkiem to chyba niepowiązane.
21 lutego 2018LiquidStranger pisze: Też miałem podrażniony żołądek po MDPHP
Białe/żółte stolce, sraka, ogólnie nie za fajnie. Swoje mogła zrobić grypa żołądkowa i małe przerwy między furaniem na początku stycznia, aczkolwiek dopiero umiarkowana pauza od stimów reguluje jelita
23 marca 2018Wincent pisze: Biore po 60 mg PO i 15 min trzyma i się chce spać i nie że pojawia się senność tylko muszę się położyć.
Mocne macie po tym filmy w głowie? Ja czytałem posta znajomej na fejsie nie bardzo go rozumiejąc, ale czytałem go dalej, aż nagle się zorientowałem, że siedzę na kiblu i patrzę w żarówkę
te mdphp jest hujowe ew bardzo srednie.
Chuj, domawiam ostatni gram i robię przerwę od MDPHP na dłuższy czas.
Dostałem sporo tego za darmo ale mi się rozjebało ;_;
Jeszcze myślę spróbować tego i.v., podobno wjazd nieziemski.
W ogóle czas na tym zapierdala serio nieziemsko szybko.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.