Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 615 / 10
Dobra, te problemy z żołądkiem to chyba niepowiązane.

MDPHP bardzo mi podeszło, ale tylko wapo, sniffem według mnie nie warto. Poletzam.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1876 / 193 / 0
Też miałem podrażniony żołądek po MDPHP

Białe/żółte stolce, sraka, ogólnie nie za fajnie. Swoje mogła zrobić grypa żołądkowa i małe przerwy między furaniem na początku stycznia, aczkolwiek dopiero umiarkowana pauza od stimów reguluje jelita
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 200 / 16 / 0
Wie ktos jak wplynie 20mg dobrego MDPHP zarzuconego o 18:00 i dorzutka 10mg o 21:00 wplynie na morfologie jutro rano przy braniu leku, ktory sam w sobie troche zmiejsza ilosc krwinek bialych/czerwonych? :)
  • 2897 / 615 / 10
Przerobiłem prawie (są jakieś resztki w żarówce, może nawet na jeszcze jedną porządną fazę wystarczy) 3g wapo w jeden - dwa dni. Naprawdę bardzo fajna substancja. Dwie noce bez snu, na początku tej drugiej swój początek miała sieka w głowie. (zaraz opiszę)
Zauwazylem ze na ustniku od żarówki resztki pylu sie osadzaja, zawsze go przeplukiwalem albo wydmuchiwalem w powietrze, raz wydmuchnalem na telefon i zauwazylem ze dosc sporo sie go zbiera, wiec co bede marnowal.

Zaczalem sobje przesypywac proch z telefonu do żarówki, a w głowie mimowolnie wyobrazalem sobie ten pył jako żołnierzy i mialem w glowie (powtorzenie, sorry) utwór "Dziś idę walczyć, mamo" %-D
Potem dorzuciłem i wrócił ogar, ale z kazda dorzutka po nieogarze ogar trwal coraz krocej, ehh
Well, co jeszcze dodac. Wapo prawie wcale nie czuj noradrenaliny, normalnie zasypialem z zarowka i zapalarka w rece w lozku xD wręcz noddowałem w pewnym momencie (połączenie sieki i przysypiania)
W ogóle te miliony losowych myśli %-D

Chuj, nie wiem co jeszcze dodać, fajny dopaminowiec, bardzo lubię i polecam

A, jeszcze cos, wrzucilem sobie 1g (pewnie ponad jeden gram) do żarówki i tak sobie brałem buchy i było konkretnie już po jednym :3 (tak, wiem, ze to niemadre)

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 89 / 1 / 0
Gdzie teraz MDPHP warte uwagi ?
Mam zamiar kupić jakąś dyszkę i nie chciałbym utopić. Próbowałem białych mikrokryształów oraz brązowego pudru od dwóch różnych vendorów i z tego co pamiętam ten drugi bardziej przypadł mi do gustu.

Zastosowanie rekreacja sniff/vapo + myśle nad małymi dawkami do nauki
  • 479 / 15 / 0
Nie było mnie tu pare tygodni, a widzę, że sporo różnych opinii.
Czyżby się pojawiło legitne MDPHP?
Co prawda ilość 3g wapo w 1-2 dni IMO wskazuje na jakiś fejk, ale jeśli jest gdzieś wersja trzepiąca po 20-30 mg nosem to wrzućcie info skąd do Sprzedawców.
Król Jest Tylko Jeden
  • 127 / 13 / 0
To legitne, ale pewnie legitny sort w rozcierce jako tako, by ktoś sobie krzywdy nie zrobił. Gorzej jak mieszanina izomerów, czy coś. Bo mnie raz 100 nie klepało, a za drugim o kurwa ja pierdole. Ale to jak dostałem całą wypełnioną samarkę po brzegi, jak bogiem byłem. Z 2-3 razy po secie nic, a jak jebłem 400 to się prawie przekręciłem( o ile było tam ~1.5g bo gratisa nie było. Nie ważyłem zaczynałem od mikro ilości. Wiecie film w głowie inne, w sumie 2x taki stan.

Jak rozcierka tego mocnego izomeru, a nie obu, czy samego słabo/nieaktywnego to spoko, nawet jak 50% słabsze, bo cenowo to i tak najekonomiczniejszy drugs. Z stymulantów jakie brałem moc/cena. Albo to się kurwa więcej niż dwie godziny ładuje. Choć po 1 dniu prawie mówić nie umiałem i 3 dnia film w głowie, potem miałem 1/3 moze trochę mniej z początku i po sądzie bożym pierwsze jak wstałem i schłodziłem się woda, to to powtórzyłem .. dojapnie. Głupie, ale chuj. Chyba pierwszy drag, który tak mnie zrył, że musiałem to powtórzyć mimo braku kontroli.

Beżowo/kremowo-biały sort. Na forum ktoś mi mówił jebnij sete, to spoko było, ale z opóźnieniem jebalo. Ja to terminator jestem jeżeli chodzi o dawki, psychozy prawie nie straszne.

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 2897 / 615 / 10
Z tymi 3g w jeden dzień to przesadziłem, po prostu przejebałem daty xD
Jeszcze starczyło mi tego na... ileś tam? Potem wrzuciłem M-PHP i nadal mam w żarówce tego (i MDPHP pewnie też) tyle, by się naćpać, ale już wylądowałem na ziemi. Wczoraj myślałem, że jest pierwszy marca, a był czwarty. A dzisiaj idę do psychiatry %-D

Sort jest legit, polecany, jak chcecie wiedzieć to jazda do Sprzedawcy+, w ogólnych nie rozmawiamy o vendorach.

A, w międzyczasie na ciągu dorzucałem eti, żeby pospać u ograniczyć odwiedzimy ICH.

Btw. w chuj agresja mi teraz podskoczyła, czuję takie DAJCIE MI KURWA PRZECIWNIKA
  • 131 / 2 / 0
może mi ktoś powiedzieć jak aktualnie mniej więcej wygląda dawkowanie sniffem tego wynalazku w kosmicznym krysztale. bo rozrzut w temacie jest dość spory. tolerancje mam zerową, na wszystko od półtora roku clear, to rozumiecie nie chce przesadzić ;)
  • 131 / 2 / 0
ok, skoro nikt mi nie odpowiedział testowałem samemu, 50mg pierwsze koło 24 coś tam klepnęło koncetracja, skupienie humor w normie. po godzinie dorzutka w poszukiwaniu lepszego humoru kolejne 50mg. serce jak wyjebało w kosmos i potliwość się załączyła to połozyłem się w łóżku. około 5 nad ranem zasnąłem wstałem niedawno. dziwna ta substancja, liczyłem na jakiś lepszy humorek w stylu dawnej apvp a tutaj tylko koncentracja i płytki oddech.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.