Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Także spokojnie, jedź tyle ile fabryka dała, niech moc będzie z Tobą.
Czytałem gdzieś (chyba nawet na Hypku) o gościach co zafundowali sobie po thumbprincie i trzymało ich ponad 24h - dla mnie max to chyba 12h, po 6h potężnej psychodeli chyba już byłbym zmęczony tym stanem a nie chciałbym go wygaszać benzo/neurokleptykami.
jeśli max co do tej pory robiłeś to 200, a teraz chcesz 500-600 to będzie to nieporównywalne doświadczenie do tego pierwszego.
Fuzja - 909
03 marca 2018tur3k pisze: Możesz uzasadnić ? :)
A nawet jeśli to LSD-25, to efekty LSD będziesz miał osłabione (a wygląda że chcesz "wycisnąć" jak najwięcej), patrz tabelka z drugiego linka.
https://www.erowid.org/chemicals/maois/ ... nfo4.shtml
https://wiki.tripsit.me/images/3/3a/Combo_2.png
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 marca 2018OdwiertKorzenny pisze:feta na kwasie ?19 stycznia 2018trydzyk pisze: To ojciec się pochwali co dziś zrobił na kwasie.
Kreseczka.
Biała.
Tysiąc metrów w dół.
Na deskach.
Było warto.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
25 marca 20184noniush pisze: Czytałem o imbirze jako dobry sposób na bodyload. Kiedy go zjeść tzn. przed wrzucaniem, w trakcie? I ile najlepiej, bo również się spotkałem z opiniami że potrafi nieco osłabić działanie, a tego nie chcę ;)
Nie oslabia dzialania. Mozeż dodać do tego także napar z mięty. Też pomaga na BL
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.