Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1294 / 230 / 0
To ojciec się pochwali co dziś zrobił na kwasie.

Kreseczka.

Biała.

Tysiąc metrów w dół.

Na deskach.

Było warto.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1 / / 0
Witam. Brałem kwasa kilka razy ,nie powiem ,nie przeżyłem tego jakoś super wyjątkowo ,ale bez większych bad tripów. Jeden znajomy ,który już troche w tym siedzi podczas pierwszego brania mówił ,żeby w coś "pograć" ,powiedziałem ,że spoko itd. ale koniec końców nie rozumiałem o co chodzi. W dalszym ciągu czasem ten znajomy mówi ,że "pograłby w coś" albo "ja to gram dalej i sie uczę". Ktoś może mi wyjaśnic o co z tym chodzi ?
  • 8103 / 909 / 0
20 stycznia 2018Ziemniaczekxd pisze:
W dalszym ciągu czasem ten znajomy mówi ,że "pograłby w coś" albo "ja to gram dalej i sie uczę". Ktoś może mi wyjaśnic o co z tym chodzi ?
Moze mu chodzi o granie na konsoli/PC albo nauka gry na jakims instrumencie .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5142 / 894 / 0
Miał dobrą banie- entuzjazm dziecka mu się włączył.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 41 / / 0
Już dwa kwaszenia za nami, niedługo szykuje się trzecie, na dodatek w połączeniu z MDMA :-D mam pytanie co do samego LSD. Co robicie na kwasowej fazie? Oprócz wychodzenia na zewnątrz, bo niestety, ale brak nam czasu i kwasimy w nocy.
Ostatnio nawet daliśmy się porwać malowaniu farbami, teraz szukamy nowych pomysłów, coby można przebierać w różnych opcjach
  • 2199 / 366 / 0
Wygibasy, palenie niewidzialnych szlugów, muzyka..
i najważniejsze : skupianie świadomości, oraz rozprężanie- kieruj się do źródła
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 909 / 0
21 stycznia 2018kamann pisze:
Co robicie na kwasowej fazie?
Mozecie ulepic balwana, po rzucac sie sniezkami.Jazda na sankach.Jakies sporty zimowe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 41 / / 0
W Anglii śniegu nie ma, nie ulepimy bałwana :-(
  • 922 / 276 / 0
21 stycznia 2018kamann pisze:
W Anglii śniegu nie ma, nie ulepimy bałwana :-(
Polecam trip na rowerze, mistrzostwo, huj z zimnem :-D
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 41 / / 0
Dzięki za pomysł, przetestujemy to jak będzie cieplej bo jakoś na kwasie zawsze się trzesiemy z zimna, a pogoda tu nie rozpieszcza :cheesy: raczej myślałam o tym, co robicie na kwasie w domu ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.