Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Mniej-więcej jest to wszystko czego można się spodziewać. Najsłabsza feta będzie lepszy stymulantem dla większości osób.
The child is grown
The dream is gone
  • 274 / 22 / 0
Tyle dobrych RC stymulantów a ludzie wciąż biorą pseudoefedrynę? Ja rozumiem że to apteczne i dostępne ale bez przesady.
A w temacie: pseudoefedryna nie jest pochodną efedryny tylko jej analogiem - różnie się tylko konfiguracją (kierunkiem wiązań w przestrzeni).
  • 108 / 6 / 0
Dokładnie jak Tomek mówi nie wiem jak nazwisko bo nie podał. Psefka to tylko jak chcesz się poschizować, żyć w lęku nonstop i ogólnie żadna rekreacja. Ale polecam jak masz zatkany nochal(nie od wora) tylko z przeziębienia. Jebniesz spreja to normlanie kinol jakby Ci go stara na nowo wysrała z pochwy.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
no ale nie każdy chce zamawiać RC bo różne są opinnie na temat przypałowości
  • 1016 / 97 / 0
Nie, są po prostu schizy i paranoje które widać użytkownikom pefki zostają po odstawieniu nawet.
The child is grown
The dream is gone
  • 161 / 5 / 0
zeby to kosztowało 3-5pln za paczke to jeszcze jeszcze, a tak to nie warte tego za ile to jest w aptece.
  • 1824 / 104 / 20
Ja tam brałem pseudoefedrynę kilka razy, tragiczna nie jest, w opcji retard której już chyba nie ma w aptekach całkiem fajnie i przyjemnie klepie, a w pozostałych opcjach w niedużych dawkach może być zastępstwem kawy. Nie wiem skąd u was schizy po pseudoefedrynie, w życiu nie miałem i nie słyszałem by ktoś miał.
Mimo wszystko ogólnie to faza raczej średnia i mało przyjemna(oprócz retardów), ale jako delikatny stymulant może być. Nie porównywałbym tego z RC stimami bo to zupełnie inna półka.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 161 / 5 / 0
To z tymi schizami to sarkastycznie chyba było w odniesieniu do tego ze ktos napisał ze przypał rc zamawiac.

a pse pokazuje na co ją stac jak konczy sie inny silny stim i wiadomo nic sie nie chce itp a kawa za słaba to pse stawia.
  • 8103 / 914 / 0
pseudoefedryna + kawa daje rade.Nawet dobrze spiduje.Nie ma zwaly, przynajmniej ja nie mialem.Pamietam, ze jak wrzucilem to bylem bardzo aktywny: sprzatanie pokoju, wyrzucanie smieci, czyszczenie komputera.Ogolnie duzy + dla pseudoefedryny .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 535 / 0
Też ceniłem sobie swojego czasu stimy poziomu pse, synefryna, i aktualnie pea+imao (chociaż tego jeszcze w pełni nie przetestowałem), ale ta mniej lub zerowe uboki w porównaniu do 'release'.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.