Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 318 / 23 / 0
Pogoda jest dość plugawa jak na kalendarzową wiosnę, ale już niedługo będzie cieplej. W poniedziałek ma być lepiej. zolpidem działa amnestycznie, mnie jest później ciężko przypomnieć sobie cokolwiek, robię się zapominalski. Do spania te 10-20mg może być, ale w ciągu dnia to za niego podziękuję.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 16 / 0
Jest chujowa pogoda, u mnie z otoczenia wszyscy jacyś dziwnie przybici.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 44 / 2 / 0
jak sie tylko obudzilam ( o 4 rano...) to wiedzialam, że to będzie chujowy dzień. Po 3 mg eti nic poprawy nastroju, mega obojetnosc na wszystko i wszystkich i nieogar. Chujowy piątek, czas się napić :-I
Uwaga! Użytkownik Nakamura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Ja mam czasem takie dni, ze nie potrafie sie zwlec z lozka.Jak utne drzemke od 15 do czasem spie do 19, ale dzis wyjatkowo wstalem o 16:40, poszlo benzo na rozruch i sie zyje. :yay:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.