Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 361 / 33 / 0
Testowalem od kolka nawet nawet szczerze ale czy bedzie sprzedawal nie wiem,jako gratis test dostalem moze wprowadzi oczywiscie vendorzy nigdy planow nie zdradzaja ale badania owocne.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Ave, ja kupowałem w zeszłym roku od jednego vendora i poszło 1g rozpuszczone w 0,5l wody na raz. Stymulacja fajna, cała twarz mi zdrętwiała, chciało się gadać i gadać, iść gdzieś, ale szczerze mówiąc to może i jest mocniejsze od sebixowej osiedlowej fety, ale nadal dupy toto nie urywa, ba nawet od rzeczywistości nie za bardzo. Salve
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Czy to jest jeszcze legalne w Polsce?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 35 / 0
właśnie testuje 3fa i musze powiedzieć że to fajny funkcjonalny stim w dawkach około 50mg sniff/oral
vapo niezbyt dobre, nie topi się i nie paruje
do @up nielegalne w pl jak wszystko na szkielecie fenetyloaminy
  • 1 / / 0
Można na bezsenność zjeść perazin, pomoże to?
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.