2. Możesz przyjechać w jakimkolwiek stanie.
3. Dowiesz się na miejscu - z tego co pamiętam jest.
4. Dasz se radę.
Co do mojego drugiego pytania i odpowiedzi że można przyjechać w dowolnym stanie to próbując zarejestrować się dzisiaj dowiedziałem się że wymagana jest 14 dniowa abstynencja od alkoholu. Myślę że przydatna informacja dla osób chcących skorzystać z usług Suchego Jaru.
scalono/thermo
Odnośnie wizyt - w sumie nie wiem, ale ciężko będzie (chyba, że tylko podrzucić szamę - bez widzenia).
30 marca 2018m4c pisze: potrzebują potwierdzenie że ktoś faktycznie jest uzależniony od np opiatów i na podstawie tego testu ustalają rozpiskę leków itp.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.