Jestem świeża w temacie. Czytam od kilku dni. Wiem co mówi i wiem co ma przy sobie. Pytanie czy jedno i drugie to to samo.
W spokoju go nie zostawię. Pal licho ze mną. Nie pozwolę jednak żeby dzieci na to patrzały. Widziały zmiany nastrojów wybuchowosc czy cóż tam się jeszcze wydarzy. Jak wyjść z domu czy pozwolić żeby on wyszedł gdzieś sam z dziećmi? Tego się boje. Zdania typu wiem co robię jestem odpowiedzialny czy nic się nie stanie straciły na znaczeniu. Sytuacja jest bardzo pokręcone owszem. Pytać odpowiem jak będę umiała.
07 marca 2018-] pisze:
Co by potrzebowała jeśli uda mi się namówić go na domowy detoks?
Zrozum, że On musi chcieć zrobić to dla dobra całej rodziny, inaczej nie zdziałasz nic.
Mimo wsztstko strasznie wam dziękuję za wszystkie rady. Trochę mnie uspokoiły.
The dream is gone
Tylko stanowczo Kobieto.
Byłem w podobnej sytuacji ( daleko mi do podobnej ) , ćpałem srogo. Dziewczyna mi pomogła.
On sam też tego musi chcieć. Jeśli nic nie pomoże - detoks za kratami.
Dasz rade to wytrzymać ?
The dream is gone
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.