05 marca 2018AnnaS pisze: Siadzccie razem pomowcie na temat dzieci , my kobiety mamy wyższe uczucia , które nałóg nie jest w stanie zniszczyć.
[mention]-] [/mention] proponuję, żebyś sam może na razie udał się do jakiegoś terapeuty uzależnień i z nim pogadał o żonie.
Widzę, że zgadzamy się w tej kwestii z [mention]Blu[/mention]
Zastanawiałem się aby wyjechać na weekend żeby poczuł się sam. Od roku nie rozstawalismy się na dłużej niż 10 godzin.
05 marca 2018-] pisze:
Propo depresji. Odejdziemy zostawimy ja sama. Coś sie stanie. Ty byś sobie darował? I milion pytań w stylu gdzie popełniłem błąd. Może to przeze mnie. Nie. Tego nie dam rady znieść.
to jest wlasnie typowe myslenie uzaleznionych- jak odejde to stanie sie cos zlego.
cos Ci jeszcze powiem, nie spodoba Ci sie, ale mam to gdzies...nie dla Ciebie zaczela cpac i nie dla Ciebie przestanie.
sam widzisz, ze nawet Ty i dziecko nie sa zadna przeszkoda. ona sama musi chciec. powtorze, zajmij sie soba, bo za czyjes decyzje nie jestes odpowiedzialny.
nie dla Ciebie zaczela cpac i nie dla Ciebie przestanie.
Podjęłam decyzję co z tym dalej robić. Mam nadzieje ze wypali.
Najgorsze ze nie wiem jak mogę zaufać. Do końca chyba nigdy nie będę mogła.
Powiedzcie mi proszę jeszcze jedna rzecz. Jak dowiedzieć się co bierze. Nawet jak znajdę to nie odroznie tego. Sama brać nie będę. Wzięłam raz. I to był wielki błąd. Konsekwencje masakryczne (fizyczne) nie mam zamiaru tego powtórzyć. (Choć przypuszczam że znajdzie się i taki który powie ze się nie wyrwać mając to w domu itp) dzieci trzymają w ryzach.
wyedytowałem z wiadomych Tobie i mnie względów/thermo
W ci się zaopatrzyć przy np próbach domowego detoksu no i jak rozpoznać co to jest?
The dream is gone
Pytałam w prost. Standardowo zaprzeczał jednak miałam za dużo dowodów. Nie wieże ze to początki ze pierwszy miesiąc.
Co by potrzebowała jeśli uda mi się namówić go na domowy detoks?
Dużo oboje przeszliśmy i mamy się trzymać razem. Nic sobie nie Zabraniac. Tu jest pies pogrzebany.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.