Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 5 / 0
Mam niedługo seminarkę, i czeka mnie przemowa przed grupą. Czasami nawet przed rozmową z prowadzącym się stresuje. a Tu przed grupą. CO polecacie na taką okazję, żebym nie czuł stresu, ale też zebym mógł w miare sprawnie mówić z pamięci, bo to często sprawia mi największy kłopot.
  • 3651 / 999 / 2
Chyba nie ma lepszego wyboru niż lorazepam. Malutka dawka 2mg i jesteś jak Bradley Cooper (przynajmniej z gadki). Skutek uboczny, to wysuszona usta. Ale od tego jest woda na przemówieniach :-)
sky is the limit
  • 702 / 58 / 0
^ nie

Potrzebujesz najsilniejszego kalibru przeciwlękowego, a jest nim Xanax + do tego Piracetam (dużo)
  • 34 / 8 / 0
alprazolam (Xanax)w Polsce i Unii Europejskiej jest zarejestrowany do stosowania w lecznictwie w zaburzeniach lękowych, takich jak zespół lęku napadowego czy zespół lęku uogólnionego, a także w zespołach lękowych współistniejących z zaburzeniami depresyjnymi. W badaniach klinicznych wykazana została jego skuteczność w leczeniu zespołu lęku uogólnionego do 4 miesięcy.
Mała dawka skutecznie zniweluje uczucie lęku i będziesz mógł w pełni panować nad sytuacją, bez uczucia stresu.
  • 3651 / 999 / 2
Jednorazowo lorazepam jest lepszy od alprazolamu. Nie ma też sensu walić jakimś kombo, albo nootropy+silne benzodiazepiny. dyplomata, przerabiałem to w wielu stresujących i bardzo stresujących sytuacjach (na egzaminach na studiach, obronie, przemówieniach, czasami na prowadzonych przeze mnie zajęciach). O ile nie masz tolerancji na benzodiazepiny, to powinno dać Ci naprawdę bardzo dobre efekty przeciwlękowe. No i oczywiście nie zapominaj, że częste branie lorazepamu wywołuje amnezję (ale to chyba było wielokrotnie przerabiane na forum).
sky is the limit
  • 163 / 5 / 0
lorazepam pewnie na recepte co?
Mam Phenibut, klonazepam, flunitrazolam, piracetam też. i mam krople walerianowe ale od nich mocno cuchne.
Benzo nigdy nie brałem.
Ile tego piracetamu teraz na nauke a ile na przemowe?
  • 3651 / 999 / 2
Nic Ci nie da piracetam jak nie masz pewności siebie. Ale jak już, to wal minimum 8g. Idź do rodzinnego. Powiedz, że "mam obronę pracy magisterskiej i boję się i potrzebuję lorazepamu i bardzo proszę o najmniejszą ilość". I gadaj, że się bardzo przejmujesz i że bardzo zależy Ci, bo chcesz zdać i mieć dyplom, a panicznie boisz się przemówień. Powtórz to z 3 razy, może Ci wypisze jedno opakowanie.
sky is the limit
  • 1545 / 1586 / 0
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 5 / 0
a Phenibut się nada albo propanolol?
  • 8103 / 914 / 0
13 marca 2018Ankaaa pisze:
lorazepam 1 mg
Albo 0,5 mg klonazepamu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.