Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 330 / 19 / 0
Probowal ktos moze robic maczane z PV4? glownie chodzi mi o rozpuszczalnik i proporcje, jak mialem jakis czas temu ta substancje to calkiem mi sie podobalo jej dzialanie tylko te nieszczesne dorzutki z uwagi na krotki czxas dzialania - a tak mozna sobie dopalac co jakis czas. Vapo nie wchodzi w gre, chyba ze obecnego sortu na test - jak dobrze pamietam dym byl tak gryzacy i okrutny w smaku ze nie szlo porzadnie sie zaciagnac nawet.

No chyba ze wymieszanie z podkladem i jaranie tego w taki sposob robi robote, choc mocno watpie ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 702 / 58 / 0
To jest faworyt jesli chodzi o vapo. a-pihp sie chowa przy tym.
  • 1893 / 181 / 0
Przy okazji odwołuję wszystko co napisałem jeżeli chodzi o bezpośrednią waporyzację z fify, nie róbcie tego! Z tego co pamiętam (było pisane i tu i na blu), upraszczając maksymalnie - wyższa temperatura spalania = większa szkodliwość.
  • 40 / 3 / 0
Witam! Odzywie temat - wytlumaczy mi ktos, czy mocno odczuwalne jest to fizycznie i, czy zjazd jest kurewski? Z tego co czytam, to substancja jest niezbyt godna uwagi, a jako iz mam 1g na zbyciu, ciezko mi sie zdecydowac, miedzy wyjebaniem tego do kibla, a wpierdalaniem.
jadjfahjfalhfakldhfadfjkadfbnncxzvb,mnxzcbvmnzxc,bvzx,mcnvbakl
  • 40 / 3 / 0
Powiem tak - PV-4, występujące pod nazwą m-php robi naprawdę dobrą robotę. Spodziewałem się tylko speeda, z lekką dopaminą w tle, przy dokuczających ubokach fizycznych, (każdy tyle pisał o schizach, toksyczności i chujostwie, jaką zapewnia ta substancja) a dostałem całkiem srogą dopaminę, trochę serotoniny i noradrenalinę w tle. Nic nie było nachalne, pikawa nie zapierdalała jak szalona, sniff był bezbolesny, a zejście - zerowe. Dawkowałem to na oko xD, ale podchodziłem na początku do tego bardzo bezpiecznie, ze względu na strach, który wzbudził we mnie ten thread. Gdy się nieco rozkręciłem i poczułem autosugestyjnie bezpieczeństwo, całość wynosiło jakieś 200-300mg rozłożone na jakieś półtora godziny. Była to moja pierwsza substancja z rodziny alf, więc tolerkę mam na nie zerową, choć nie żałuję, że troszkę przesadziłem (40mg już robiło dobrą robotę). Myślałem, że to substancja, którą wyczyszczę swój kibelek, a wyczyściłem swój umysł, od negatywnych emocji. Porównując to do czegoś... Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, to pluszowa feta, z lekkim nieogarem. Nie jest to jakieś idealne porównanie, ale ciężko mi to porównać do czegokolwiek innego xD. Jeszcze co do smaku i zapachu - najbardziej mi przypominało hexen, chociaż bardziej słony i mniej piekący, spływ podobny (w sensie w smaku, bo nie piekło w gardle porównując do hexa). Podsumowując - produkt jest świetny, jak na taką już dosyć zszarganą opinię
jadjfahjfalhfakldhfadfjkadfbnncxzvb,mnxzcbvmnzxc,bvzx,mcnvbakl
  • 4902 / 855 / 0
Wiadomo coś o rzekomej hepatokyczności ?
  • 1425 / 80 / 0
Raz na jakis czas nic ci nie zrobi.
To całkiem niezły sprzet jest, zdecydowanie lepszy od hexenow.
  • 4902 / 855 / 0
Miałem to kiedyś i pamiętam że było mocno już po małych dawkach. Będę trochę miał to zobaczę jak obecny sort ma się do hexa.
  • 1425 / 80 / 0
W krysztale?
Bo puder od bezpiecznika był wyborowy, zdecydowanie z podjazdem do a-pvp, ale to było ze 2 lata temu, a teraz juz nawet ten sort jest niedostepny.
Ciekawy jestem jak kryształ wypada.
Vapo tego było mocarne.
  • 4902 / 855 / 0
Ja miałem kryształ jesienią 2k16. Także dawno, słony strasznie ale peterda w chuj działanie. O źródlę nic nie piszę nawet metaforami bo ostatnio za to dostałem warna i bana na tydzień.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.