Potem się jej trzymać. Na dołku w kółko myśleć o swoim scenariuszu i potencjalnych pytaniach.
2. CZYSTA CHATA, nawet w klawiaturze nie może być okrucha baki, bo te kurwy wszędzie zaglądają.
3. Gotowa historyjka - znalazłem w lecie krzaka i oskubałem troszkę (jesli już was ujebią). Nie wiem, nie pamiętam, zjebało mi to głowe, nic już nie wiem.
4. Nie kozaczyć
5. Jak już musicie bujać się z tematem po mieście to go tam chociaż nie palcie. I wór w ręce trzymać, żeby w razie czego porwać i zjeść. No i nie chować się bo to się rzuca w oczy, najbezpieczniej w tłumie.
6. Jeszcze raz nie wiem, nie pamiętam, totalna zaćma.
8. Sprzedaj całe miasto i powiedz że chcesz mini koronę i order masy. ;)
9. Nie wiesz to nie cpaj.
10. jak cię wycynowali? ;p
Trochę humoru w tym wątku no, to każdego ćpuna czeka prędzej, czy później. ;D
Zawsze domagaj się aby podali Ci charakter w jakim występujesz bo jako świadek nie możesz kłamać a jako podejrzany możesz mówić co chcesz.
Inne ważne kwestie:
1) Wygląd. Wzbudzimy mniejsze podejrzenia, gdy umyjemy się, ubierzemy schludnie czy zrobimy subtelny makijaż (wersja dla pań ;-) )
2) Język. Jeśli mowa o przesłuchaniach w sprawach jakkolwiek związanych z narkotykami, unikajmy jak ognia używania slangu narkotykowego. Do tego udawajmy, że kompletnie nie jesteśmy w temacie. Że nawet do końca nie znamy nazw narkortyków, nic o nich nie wiemy. Np. zamiast mówić: ,,Ziomek przyszedł do mnie zbakany, paląc blanta, przyniósł włada i zaproponował, że wciągniemy sobie po kresce.” - ,,Kolega przyszedł do mnie jakby odurzony, palił coś… I to nie był papieros, tylko chyba marihuana. (najlepiej udawać, że nie umiemy wymówić tej nazwy ;-) ), przyniósł jakiś dziwny biały proszek i zaproponował, że weźmiemy po jednej porcji.”.
3) Kultura osobista. Wiadomo, podstawa. Żadnych rak w kieszeniach, żucia gum na przesłuchaniu czy wulgaryzmów w zeznaniach.
4) Postawa. Nie kłóćmy się z policjantem, spróbujmy przybrać postawę skruszonych, zagubionych i rokujących poprawę.
- nie wiem
- nie pamietam
- byc moze, ale dawno to bylo
- bardzo mozliwe
Dziekuje pa i milego dnia
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Jaja to sie zaczynaja jak pacjent kombinuje i sie gubi w zeznaniach.
Proste, jasne i klarowne zeznania.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).