Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 94 / 9 / 0
Warto dodac ze tutaj smartshopy to nie to co u nas dopalacze byly. Sprzedaja glownie produkty naturalne bez dodatkow rc i akcesoria wszelkiej masci i zastosowania.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Z tego co mi wiadomo to jest szalwia i kaktusy peyotl.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 863 / 123 / 5
Masz wsjo

Jedynie - co mnie smieszy - nie dostaniesz grzybów. Ale gotowe GrowKity juz tak :)

Z fartem
TJ
[ external image ]
  • 3497 / 742 / 9
Wsio, wsio ale najbardzej trza kantorów. Nie ma papiera? Jak to będzie? To nie jest cammembert. Bo nie ma papiera %-D
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 47 / 0
W Waalwijk'u w smarcie było grzybów od cholery. Do tego wszystkie gatunki nasion z LSA.
5-HO-La La LaND
  • 343 / 19 / 0
bardzo się dla mnie podoba ten skraj skoro większosc rc jest legalna i etizolamy
jakiej jakosci jest zazwyczaj ta amfa co kupujecie na ulicy,dobra czy chujnia?
i najważniejsze w holandii jest legal GBL? %-D
  • 920 / 164 / 0
feta pasta po 5 E za g przeciętnej jakości ale wystarczającej.
  • 1081 / 33 / 0
nei jest legal GBL - tak czy siak jeszcze go nie dorwalem :D
  • 863 / 123 / 5
GBL - legal , jeśli posiadasz firme
Pasta - 80ct przy 50tce wzwyż - zaqjebista jakośc ( szczur, lecisz dobre 8-12h )

Wszystko zależy od dojścia.
[ external image ]
  • 24 / 3 / 0
Byłem z 2 miesiące. Nawet palenie lepiej uliczne nabyć od dilla- taniej wychodzi, ta sama jakość.
Beka z murzynów, jak do dłoni fanty na siłę wciskali, lol :D
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.