Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 216 / 39 / 0
Z czym łączycie 2-FMA do pracy by nie dawał nerwic?

4F-MPH jest lepsze czy 2-FMA w końcu do pracy? Doustnie?
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 585 / 62 / 0
26 stycznia 2018serotoninowy pisze:
To lipa w takim razie odpuszczam. Szkoda kasy skoro wład lepszy :) A tak btw to ja nigdy euforii po władzie nie miałem jak już to zajebisty clearhead i ciary na całym ciele ale pewnie o to chodzi. Dzięki za opinię.
wlasnie jest zajebisty clearhead, tylko ciar nie ma - zupelnie nierekreacyjne. poczytaj sobie opinie na necie, wiele znalazlem takich ze ludzie rezygnuja z adderallu na ktory maja bibuly i wola 2-FMA do pracy/nauki. oryginalu nie jadlem, wiec nie porownam, ale do ogarniania zycia sie nadaje mega.
04 lutego 2018FarmieGolda pisze:

z niczym, bierz mniejsze dawki. 2-FMA ma ceiling dose od ktorej nasilaja sie jedynie uboki. 4f-MPH nie jadlem, ale znowu, z postow na reddicie to zdecydowanie dwojka.

zajebista rzecz, ale jesli ktos chce sie tym ucpac no to raczej w inne amfetaminy trzeba celowac. 2-FMA to wg mnie doskonaly stim do pracy: dodaje tony sil, mega koncentracja - "tunnel vision", ogolem myslenie na najwyzszych obrotach, a do tego zero odczuwalnych ubokow w racjonalnych dawkach. pozostaje jedynie gdybac co to robi z organizmem na dluzsza mete. : )
  • 9372 / 1823 / 2
04 lutego 2018FarmieGolda pisze:

Dwie inne bajki.
MPH- ndri a fma releaser.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 73 / 3 / 0
Jednak muszę zwrócić honor tej fluoro dwójce podszedłem do tego na czysto i 150mg miło mnie zaskoczyło jednak materiał spoko jak na dzisiejsze RC.
  • 454 / 39 / 0
^ Ile?! 100mg to jest absolutne maksimum. Po prostu lepiej już nie będzie, a tylko efekty uboczne narosną
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2018 przez jqsxx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 585 / 62 / 0
[mention]jqsxx[/mention] przeczytaj dwie pierwsze strony tematu. na drugiej ktos juz zapierdolil 150 mg po kablach. %-D
  • 837 / 78 / 0
Zależy od człowieka i tolerki. Po chlorowych ketonach to nie ma zbytnio sensu.
Ziomek po kilkudniowym maratonie na ketonach i 2/4-FMA nie spaniu 2 dni przyjebał 120-130 mg i niebawem poszedł spać.

Ciekawostka: byłem po tym (chyba 50 mg) na badaniach (medycyna pracy). Zazwyczaj miałem lekkie nadciśnienie, a wtedy wyszło KSIĄŻKOWO + puls tak samo. Siedząc w poczekalni słyszałem wszystkie rozmowy ludzi , którzy byli dookoła. Full focus + niespokojne nogi i tysiąc myśli na minute ;-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 73 / 3 / 0
100mg to absolutne maksimum to możesz powiedzieć jakiemuś nowicjuszowi, a nie komuś kto wali fete od 15lat....
  • 2874 / 298 / 0
25 lutego 2018sidik pisze:
[mention]jqsxx[/mention] przeczytaj dwie pierwsze strony tematu. na drugiej ktos juz zapierdolil 150 mg po kablach. %-D
nawet nie zdajesz sobie sprawy ilu z nas się poświęcało w imię nauki :old:

oraz potwierdzam słowa poprzednika, dla nowicjusza 100mg 2fma to dobra dawka, ale szlachetnym nosom trzeba sypać ze dwa razy tyle
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 29 / 2 / 0
Koledzy pomożecie, zjebała mi się waga, a potrzebuję odmierzyć ok. 50mg stuffu od znanego polskiego wendora. Ktoś mógłby wrzucić fotę zwarzonego swojego na papierze milimetrowym/przy linijce?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.