Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Dla mnie nowe doświadczenia, w tym odkrycie prawdopodobnie najlepszego stanu odurzenia znanego ludzkości
He he, ja nie mam nic do Ciebie. Ja pierdolę, ale wkurwia mnie jak ktoś coś pierdoli a nie ma o tym pojęcia.
Upadłem nisko? Dlaczego tak uważasz? Podaj argumenty jakiekolwiek.
No i odpowiedz na moje pytanie.
Wcale nie uważam się lepszy dlatego, że próbowałem H...
Skąd te wnioski?
Wkurwia mnie to, że wychodził sobie z działu "DXM" i wpierdalasz się do działu "heroina" pierdoląc 3 po 3.
P-paranoi pisze:W swoich oczach może i jesteś kimś a fakt zażywania hery nobilituje
Wiesz, logika, te sprawy.
Niesamowita z logicznego punktu widzenia (w prawdziwym znaczeniu tego słowa) jest wypowiedź BlessJah. Niedość, że Twoje rozumowanie Bless jest logicznie niepoprawne, to nawet gdyby było poprawne - myliłbyś się :-)
Nie bardzo chce mi się tutaj rozwodzić nad tym, jaki błąd logiczny popełniłeś - jeśli Cię to interesuje to poczytaj gdzieś o regule modus ponendo ponens oraz o warunku koniecznym i dostatecznym. Parafrazą tej reguły może być zdanie: Jeśli beknąłeś - przeproś; ale uważaj! nie zawsze gdy przepraszasz, oznacza że beknąłeś :)
W każdym bądź razie, zakładając, że zgodne z prawami logiki byłoby to co napisałeś Bless zauważ, że trudno mówić o MPDI komuś kto nie doświadczył tego stanu zgodnie z wizją Witkacego :)
Sory za tę logiczna wstawkę, ale studiowałem logikę i drażni mnie, gdy ludzie na lewo i prawo szpanują tym słówkiem, nie mając bladego pojęcia o elementarnych regułach tej dyscypliny. Szanujmy słowa - szczególnie tak dostojne, bracie Bless (i bez urazy).
Może więc nie logika, a empiryka. Może być?
Urazy oczywiście nie chowam, gdybym się obraził, byłbym jeno głupcem. Śmiem jednak twierdzić, że modus ponendo ponens nie ma tutaj zastosowania, i chętnie zapoznałbym się z Twoją wizją mojego błędu.
Pozdrawiam
BlessJah pisze: Może więc nie logika, a empiryka. Może być?
Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania Bless, ale nie w tej chwili, bo nie za bardzo mam na to czas. Odpiszę na prv.
kolik pisze:też nie bardzo ;]BlessJah pisze: Może więc nie logika, a empiryka. Może być?
Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania Bless, ale nie w tej chwili, bo nie za bardzo mam na to czas. Odpiszę na prv.
opiate warrior pisze: P-Paranoi, widzę, że skutecznie udało mi się Ciebie sprowokować ;)
opiate warrior pisze: He he, ja nie mam nic do Ciebie. Ja pierdolę, ale wkurwia mnie jak ktoś coś pierdoli a nie ma o tym pojęcia.
Upadłem nisko? Dlaczego tak uważasz? Podaj argumenty jakiekolwiek.
Peace
P-paranoi pisze:Rozumiem, że o heroinie mogą pisać tylko osoby w nią wjebane i które walenie po kablach mają opanowane do perfekcji...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.