doniczka 11 litrów
Ziemia 5.5 6.5 ph
Zmieszane z agroperlit
Stoi już około 2 tygodnie co dalej moi drodzy?
Poprawiono ( foto ) \ TiJaz
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
14 lutego 2018UJebany pisze: Widze, ze uprawiasz na parapecie.Roslinka jest bardzo wyciagnieta z powodu zbyt malej ilosci swiatla.Cos tobie z tego wyjdzie, nie licz na za duzo, ale to zawsze swoje palonko :)
Nie wyciągnie Ci sie tak, odpowienia barwa światła świetlówek ( 3500 \ 4000K \ 4200K ) i fajnie się rozkrzaczy .
Powodzenia.
ncdream
Wiecej swiatla, wybrales troche marny okres na uprawe na parapecie ze wzgledu ze mamy zime i jest malo slonca i jest one nie wystarczajace zeby roslinka rozrastala sie, bedzie ciagnac do góry.
Szukaj miejsc gdzie najwiecej swiatla i tam ustawiaj swojego flora.
Udaych zbiorów, odezwij sie jak juz bedziesz mial topy, jestem ciekaw takiej uprawy
P.S. Ja tylko uprawialem w grow boxie.
W wieku lat piętnastu
14 lutego 2018UJebany pisze: [mention]Nerdzik[/mention]
Wiecej swiatla, wybrales troche marny okres na uprawe na parapecie ze wzgledu ze mamy zime i jest malo slonca i jest one nie wystarczajace zeby roslinka rozrastala sie, bedzie ciagnac do góry.
Szukaj miejsc gdzie najwiecej swiatla i tam ustawiaj swojego flora.
Udaych zbiorów, odezwij sie jak juz bedziesz mial topy, jestem ciekaw takiej uprawy
P.S. Ja tylko uprawialem w grow boxie.
Bądź jednak pionierem i eksperymentuj : )
Strata nasion moim zdaniem.
17 lutego 2018narcotic_dream pisze: Nie padnie - będzie po prostu licha.
Strata nasion moim zdaniem.
W wieku lat piętnastu
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.