uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam wszystkich ostatnio wpadłem na pomysł by wyhodować marihuane natomiast nie wiem czy wszystko jest zgodnie z planem oto zdjęcie

doniczka 11 litrów
Ziemia 5.5 6.5 ph
Zmieszane z agroperlit
Stoi już około 2 tygodnie co dalej moi drodzy?

Poprawiono ( foto ) \ TiJaz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 8103 / 914 / 0
Widze, ze uprawiasz na parapecie.Roslinka jest bardzo wyciagnieta z powodu zbyt malej ilosci swiatla.Cos tobie z tego wyjdzie, nie licz na za duzo, ale to zawsze swoje palonko :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3 / / 0
14 lutego 2018UJebany pisze:
Widze, ze uprawiasz na parapecie.Roslinka jest bardzo wyciagnieta z powodu zbyt malej ilosci swiatla.Cos tobie z tego wyjdzie, nie licz na za duzo, ale to zawsze swoje palonko :)
Dodał byś do tego coś dla poprawy roślinki?
  • 997 / 99 / 0
Dobrze jest - nie podlewaj za dużo - daj Jej więcej światła ( mały boxik - naprawde nie trudno zbudować - karton - kilka świetlówek , wentylator i wszystko )

Nie wyciągnie Ci sie tak, odpowienia barwa światła świetlówek ( 3500 \ 4000K \ 4200K ) i fajnie się rozkrzaczy .

Powodzenia.
ncdream
  • 8103 / 914 / 0
[mention]Nerdzik[/mention]
Wiecej swiatla, wybrales troche marny okres na uprawe na parapecie ze wzgledu ze mamy zime i jest malo slonca i jest one nie wystarczajace zeby roslinka rozrastala sie, bedzie ciagnac do góry.

Szukaj miejsc gdzie najwiecej swiatla i tam ustawiaj swojego flora.

Udaych zbiorów, odezwij sie jak juz bedziesz mial topy, jestem ciekaw takiej uprawy

P.S. Ja tylko uprawialem w grow boxie.
W wieku lat piętnastu
  • 3 / / 0
14 lutego 2018UJebany pisze:
[mention]Nerdzik[/mention]
Wiecej swiatla, wybrales troche marny okres na uprawe na parapecie ze wzgledu ze mamy zime i jest malo slonca i jest one nie wystarczajace zeby roslinka rozrastala sie, bedzie ciagnac do góry.

Szukaj miejsc gdzie najwiecej swiatla i tam ustawiaj swojego flora.

Udaych zbiorów, odezwij sie jak juz bedziesz mial topy, jestem ciekaw takiej uprawy

P.S. Ja tylko uprawialem w grow boxie.
Mordeczko napewno sie odezwę , wydaje mi się że jej służy odmiana [ LSD ] Zobaczymy co z tego wyjdzie dałem 12/12 pod lampe boxa kupie po sprawdzeniu tej rośliny, chciałem z ciekawości zobaczyć jak zrobi se ta roslina, Indoor/Outdoor
  • 12795 / 2487 / 0
Na samym parapecie zimą nie ma szans wg. mnie (choć to tylko teza). Bez odpowiedniej ilości i jakości światła w końcu padnie.
Bądź jednak pionierem i eksperymentuj : )
  • 997 / 99 / 0
Nie padnie - będzie po prostu licha.
Strata nasion moim zdaniem.
  • 8103 / 914 / 0
17 lutego 2018narcotic_dream pisze:
Nie padnie - będzie po prostu licha.
Strata nasion moim zdaniem.
Tez tak uwazam, jescze latem na balkonie/parapecie moze by dalo rade, ale tez trzeba sie liczyc jakie jest lato w polsce.
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.