Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
10 lutego 2018modest pisze: Jaką ilość yerby zalewacie? Bo od jakiegoś czasu ją piję, ale coś mam z tym problem czy sypać dwie łyżki czy o wiele więcej
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
10 lutego 2018modest pisze: Te dwie łyżki wzięły się stąd, że na kanale czajnikowy.pl w odcinku o yerbie, prowadzący mówił, że lubi napar z dwóch łyżek. A w sumie to mocno pęcznieje i z dwóch łyżek suszu robi się pół szklanki.
Z tych standardowych polecę również CBSe Energia Guarana (również idealna do pracy) oraz CBSe Naranja (z ekstraktem z pomarańczy, i do pracy i na co dzień ;))
Próbowałem również Pajarito Elaborada, jak wszystkie Yerby i ta mi podchodzi, lecz jest strasznie dużo pyłu i przez proces suszenia dymem, zajeżdża petami z papierosów.
Ogólnie odkąd spróbowałem Yerby, jestem PoYerbany już całkowicie i życia bez tego cudownego ziela nie widzę.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Mam wszystko co potrzebne do yerby ale problem jest u mnie z jej zalewaniem. Nie piję jej regularnie tylko w wolne dni, a chciałbym to zmienić i stąd moje pytanie, jak radzić sobie w szkole/pracy/podróży ? Przelewacie wywar do butelki czy co?
Aktualnie mam Amande Despalada.
12 lutego 2018JakisTam pisze: jak radzić sobie w szkole/pracy/podróży ? Przelewacie wywar do butelki czy co?
Polecam takie sitko: http://www.gama2000.pl/store/product/27 ... a-promocja!
Idealne do pracy ;)
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.