Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
06 lutego 2018apceinocnupc pisze: [..]
Zreszta, co to za życie ?? Taki Prince na fentanylu. Raz na 10 lat napisał kawałek. Za dużo szczescia hamuje czlowieka w rozwoju.
temat rzeka
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 lutego 2018oralnydzikus pisze: Zapomnieliśmy o mózgu który stale musi pracować na najwyzszych obrotach by zapewnić dostep do narkotyku.
może ktoś kiedyś odkryje jakąś zajebistą tanią metode wytwarzania klasycznych alkaloidów w labo, ehh pomarzyć można
06 lutego 2018oralnydzikus pisze: Za dużo szczescia hamuje czlowieka w rozwoju.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
co do poprzedniego pytania to w sumie nic w tym złego, ale dopóki zjawisko tolerancji będzie istnieć tak długo opiaty nie będą niczym dobrym dla ludzi bo nie da się żyć normalnie pakując w swój nałóg takiej forsy i to często tylko po to żeby czuć się "normalnie" i nie srać pod siebie. jak ktoś wymyśli cofanie tolerancji to będziemy mieli swoją "somę". gdzieś czytałam że dermorfina powoduje bardzo wolny wzrostu tolerancji. możliwe że ludzkość jest trochę bliżej tego celu.
06 lutego 2018Hexe pisze: [mention]UJebany[/mention], gdybym ja miała opcję nieskończonego dostępu do majki to nie wyszłabym z tego nigdy. Na pewno nigdy na stałe. Nie przeszkadza mi to w funkcjonowaniu, więc pewnie jeszcze lepiej by mi tylko niekiedy w życiu szło. Gadaliśmy o tym w knajpie, że na niektórych opio działają b. pozytywnie, jak na niektórych stimy, tylko że bez tego idiotycznego, chaotycznego pobudzenia. Da się kształcić, czytać, komponować, itd., tylko trzeba też uważać co i ile, bo zaniki pamięci się przecież zdarzają. Mnie np. oksykodon wykasował połowę wieczoru, gdy go pierwszy raz spróbowałam. kodeina w dużych dawkach też tak działała, a morfina - o dziwo - nie. Wtedy mogłabym nawet coś twórczego zrobić, gdybym tylko lata temu nie zaprzepaściła swojej szansy na to. Ale nie o tym mowa.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
08 lutego 2018Klepsydra pisze:Wszystko do czasu. W końcu doszłabyś jak ja do dawek > 1500mg morfiny na dobę. Wtedy nie czuć jej w ogóle. Ani trochę, emocje jak przy podawaniu wody, nie ma nawet wjazdu. Sporadycznie czuć taką palącą nienawiść i furię, że masz ochotę wydrapać sobie oczy by nie patrzeć w lustro. Coraz ciężej wbić się w żyły, coraz bardziej Cię to nudzi i przeszkadza w życiu. Tak jak teraz nie będzie zawsze.06 lutego 2018Hexe pisze: [mention]UJebany[/mention], gdybym ja miała opcję nieskończonego dostępu do majki to nie wyszłabym z tego nigdy. Na pewno nigdy na stałe. Nie przeszkadza mi to w funkcjonowaniu, więc pewnie jeszcze lepiej by mi tylko niekiedy w życiu szło. Gadaliśmy o tym w knajpie, że na niektórych opio działają b. pozytywnie, jak na niektórych stimy, tylko że bez tego idiotycznego, chaotycznego pobudzenia. Da się kształcić, czytać, komponować, itd., tylko trzeba też uważać co i ile, bo zaniki pamięci się przecież zdarzają. Mnie np. oksykodon wykasował połowę wieczoru, gdy go pierwszy raz spróbowałam. kodeina w dużych dawkach też tak działała, a morfina - o dziwo - nie. Wtedy mogłabym nawet coś twórczego zrobić, gdybym tylko lata temu nie zaprzepaściła swojej szansy na to. Ale nie o tym mowa.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 lutego 2018neckjeh pisze: ja mam praktycznie nieograniczony dostęp ale jak sobie to liczę w złotówkach to się to ni chuja nie opłaca, 30zł za fazę i już mam wyrzuty sumienia, wolę sobie kupić coś ładnego a jak czytam że niektórzy tu napierdalają codziennie po gramie to się za głowę łapię. skąd ten hajs się u was bierze, opiatowcy powinny zostawać ministrami finansów bo mi się w pale nie mieści ile kombinowania musi wymagać utrzymanie nałogu za kilka tys miesięcznie
[mention]Klepsydra[/mention], doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Między innymi to poczucie wlewania sobie wody w żyły i koszt tego jest i były dla mnie powodem odstawienia tego dawno temu. Tzn. dla mnie to jest dawno (maj 2016).
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
A kasa, ucieka, jak rzeka. Cieszę się, że wpadlem w zły czas na PST, bo koda by mnie nie klepała, Dobrze że wypuscili nieklepacze, to dalej moge ją ćpać. Szklanka do połowy pełna.
Lepiej powiedz, ile tej kody teraz potrzebujesz.
A czy żałuje że wziałem kodę, nie. 3 razy na tydzień mam ciąg i koi mi nerwy. Wylącza to cisnienie na politoksymanie. Zdaje sobie sprawe z pojebanej racjonalizacji nałogu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/60d1ae7d-560c-4a88-a8bb-580991a87f16/weryfikuj-swoj-temat.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250804%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250804T175301Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=825ce805beda779d9231b0f28e0e80f3c0605ba72af12904df5a053553b7e06d)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kluczborkprasowy.jpg)
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki
Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cocainehq720.jpg)
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem
Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/blume.jpg)
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume
Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.