Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 622 / 26 / 0
lucyper2 pisze:
żeby życie miało smaczek, raz stymulant a raz maczek
Taa. Raz dziewczynka, raz chłopaczek ]

Eeee, to było dawno i nie prawda :*

Pamiętasz misiu jak się mizialiśmy po fiutkach w przedszkolu :*?
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ach Ty mój słodki brutalu :cheesy:

Buzi buzi, kizi mizi :-D
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Nie mowcie o przedszkolu bo przypomina mi się kolega, ktory grzebal w tyku i wszystkim podstawial pod ryj %-D
  • 622 / 26 / 0
lol pisze:
Nie mowcie o przedszkolu bo przypomina mi się kolega, ktory grzebal w tyku i wszystkim podstawial pod ryj %-D
Ja to pamiętam tak na serio takie akcje - ktoś nabijał na patyk psie gówno i ganiał innych %-D Wszyscy spierdalali zawsze :D
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
ahahaha, rozwaliles mnie:D

Ale ta moja historia tez autentyk %-D
  • 2 / / 0
Skoro dział to ogólny więc spytam starych wyjadaczy ogólnie :kurwa o co chodzi? Mam tu górę Tranksene, Mianseriny 30-tek, świeżutką butlę Tramalu 96, zolpidem i kilkanaście plastrów durogesic 100(czyli fentanyl). Oczywiście dostęp do dowolnej ilości alku. Wczoraj wymieszałem to wsjo i zasnąłem.Co prawda nie udałomi się zasnąć przez poprzednie trzy noce, więc pewnie i tak bym usnął. Budzę się teraz, łykam trama bo muszę i czekam aż przestanę się trząść. Ale gdzie w tym przyjemność? To ciągłe zamulenie i senność? Może ja inny jakiś jestem? Może po depresantach przedawkowanych ktoś ma jakieś haluny albo inne przygody? Ja nie dostaję nic w zamian z wyjątkiem stanu zbliżonego do tego co inni nazywają zwykłym samopoczuciem.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Stary Kret, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Stary Kret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Stary Krecie, nie widzisz w tym nic fajnego ? Zakończ tę przygodę i nie wracaj do tego.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 2 / / 0
Łatwo powiedzieć - zakończ i nie wracaj. Gdybym był Normalnym Polskim Alkoholikiem sprawa była by prosta - monar albo koniki nad morzem, dogo(kurwa)terapia i cała masa innych możliwości. Ale mnie w opiaty wpędziła choroba i niedojebani lekarze , którzy spierdolili operację guza przysadki mózgowej wywołując serię dziwnyach a nieuleczalnych chorób(akromegalia,moczówka prosta,niedoczynność kory nadnerczy,cukrzyca,tarczyca) a na deser złamanie kręgosłupa ( bo im ze stołu spadłem operacyjnego) i jak teraz szukam Detoksu i wywalam swoją medyczną dokumentację to kolesie spieprzają w popłochu. Od dwóch lat szukam a tolerancja rośnie. Do tego zmniejszają mi racje i nie chcą recept wystawiać. I tak właśnie trafiłem do Was. Może ktoś coś poradzi, może zna prawdziwych lekarzy a może pomoże odnaleść jakąś głębszą przyjemność w tym czego zmienić się nie da. Ja mam pomału dosyć i walę kolejną działę.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Stary Kret, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Stary Kret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Stary Kret:
... a na deser złamanie kręgosłupa ( bo im ze stołu spadłem operacyjnego)
Nie gniewaj sie na mnie prosze. Nie moge sie powstrzymac. Buahaha :-D , co za idioci. Ja pierdole :-D . Niezle masz przejebane i jeszcze w dodatku zadnej z tego przyjemnosci. Tramadol jest slaby, ale na mnie dobrze dziala. Na fentanylu sie nie znam. Klorazepat to slabe gowno. Mianseryna to lek przeciwdepresyjny wiec jakichs cudow po nim nie moze byc. Nie zachecam Cie, ale zawsze mozna jeszcze sprobowac morfiny, heroiny lub jakichs innych mocnych srodkow. Czujesz bol fizyczny, w tej sytuacji w ktorej jestes?
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ST. HIMMLER »
smutne jest to ze pewnie odszkodowania nie dostal, dlatego ze przed operacja zapewne podpisal papier z klauzula o tym ze w wyniku jakichs szkod szpital nie moze byc sadzony. eh

Stary Kret; dobrze ze mozesz chodzic, bo mogli ci pojebac i bys wtedy jezdzil. Na twoim miejscu te leki bym sprzedawal narkomanom i za te pieniadze kuipowal koks, duzo wiagry i chodzil na najtansze kurwy w miescie dzien w dzien!!

PS: Lepiej nie sprzedawaj lekow na forum, bo cie jeszcze w huja zrobia na pieniadze narkomany, a policja sie nie przejmuj i tak cie nie zamkna bo jestes nie wyleczalny.
I tez mozesz w razie czego kogs podpierdolic , bo cie tylko dotknie to bedzie mial przejebane za szkodzenie ciebie bo juz jestes w takim stanie to mozesz nawymyslac i jeszcze ci wyjdzie na plus
to ja ALbert, jak mnie nie lubisz to wyloncz komputer albo sie jeb
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.