Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Chcac dolonczyc to waszego zacnego towarzystwa, poczytalem troche na temat LADY, kumpel wyrobil niezle bongo (tytoń sie bali z niego ekstra) i zamowilem susz z Salvi. Bylem (tak juz raczej czas przeszly) optymistycznie nastawiony, zwlaszcza ze przeczytalem ze nie koniecznie dziala za pierwszym razem.
Przyszla paczka, wziolem troszke napchalem do tuby i pale, ekhu ekhu, zajebiscie niedobry dym ale jakos wypalilem wszystko i NIC. dobra ok pierwsza proba poszla sie jebac . /tuba po pluszu/
drugi raz po malej imprezce i wale znow kilka lisci do tuby, znowy niedobry dym ale jakby lepszy, ale i tym razem NIC. /tuba po pluszu/
trzeci raz nastapil tak samo jak poprzednie i rowniez nic z tym ze uzylem zapalary zarowej, i tym razem NIC.
dzis postanowilismy skorzystac z kumplem z bonio wlasnej roboty. nadmienie ze na kumpla dosc mocno wszystko dziala :P. najpierw proba kontrolna z tytoniem smakowym "no bomba! ekstra dziala" i dzialalo swietnie.
>czas na ten susz, pokruszylem nawet mocno wczesniej w domu i zaladowalem do cubucha, no i jazda, palilismy na zmiane choc ja wiecej, ale i tym razem NIC, napelnilismy pozadnie jeszcze raz, mocne pociagniecia dlugie przytrzymania ale i tak N-I-C.dym wchodzil jakos lepiej
pisze te slowa bo naszla mnie teoria ze moze nie dostalem salvi a cos innego, bo skad niby mam wiedziec ze to salvia? i tu wkraczacie wy, porobilem zdjecia i zamieszczam linki a wy, jesli macie mozliwosc checi i sie na tym znacie sprobujcie mi powiedziec czy to Lady Salvia czy zostalem zrobiony w wiecie co.
Oto one:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
aha i jeszcze jedno, skoro jest to jednak salvia, to czy jak do tej pory nie zadzialala to czy jest jeszcze szansa? czytalem ze jeden kolo palil przez 2 miesiace co tydzien ale ja nie wiem czy jest sens... jak myslicie?i jakie sa szanse ze ekstrakt zadziala na 100%??
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
Shi pisze: (...), receptory salvinarne dlugo sie rozkrecaja. (...)
@holi3 - http://smartshop.pl - kupowałem tam, szybko, sprawnie i dają gratisa. Poza tym nie zaczynaj z ekstraktem - pal susz :) wyrobisz sobie receptory - spokojnie! Mnie poklepało za ok 5-6 razem... I każdy następny był coraz mocniejszy. Pal z fajki wodnej o jak najbardziej pojemnym cybuchu. Pomaga!
[h]
iChuj
Susz importowany z mexico i extrakty kupisz na tym serwisie aukcyjnym ]
Potwierdzam, dobrej jakości susz i ekstrakt.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.