Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 89 / / 0
Elo wszyscy zakochani w jednej kobiecie na ktora wolaja SD.
Chcac dolonczyc to waszego zacnego towarzystwa, poczytalem troche na temat LADY, kumpel wyrobil niezle bongo (tytoń sie bali z niego ekstra) i zamowilem susz z Salvi. Bylem (tak juz raczej czas przeszly) optymistycznie nastawiony, zwlaszcza ze przeczytalem ze nie koniecznie dziala za pierwszym razem.

Przyszla paczka, wziolem troszke napchalem do tuby i pale, ekhu ekhu, zajebiscie niedobry dym ale jakos wypalilem wszystko i NIC. dobra ok pierwsza proba poszla sie jebac . /tuba po pluszu/

drugi raz po malej imprezce i wale znow kilka lisci do tuby, znowy niedobry dym ale jakby lepszy, ale i tym razem NIC. /tuba po pluszu/

trzeci raz nastapil tak samo jak poprzednie i rowniez nic z tym ze uzylem zapalary zarowej, i tym razem NIC.

dzis postanowilismy skorzystac z kumplem z bonio wlasnej roboty. nadmienie ze na kumpla dosc mocno wszystko dziala :P. najpierw proba kontrolna z tytoniem smakowym "no bomba! ekstra dziala" i dzialalo swietnie.
>czas na ten susz, pokruszylem nawet mocno wczesniej w domu i zaladowalem do cubucha, no i jazda, palilismy na zmiane choc ja wiecej, ale i tym razem NIC, napelnilismy pozadnie jeszcze raz, mocne pociagniecia dlugie przytrzymania ale i tak N-I-C.dym wchodzil jakos lepiej

pisze te slowa bo naszla mnie teoria ze moze nie dostalem salvi a cos innego, bo skad niby mam wiedziec ze to salvia? i tu wkraczacie wy, porobilem zdjecia i zamieszczam linki a wy, jesli macie mozliwosc checi i sie na tym znacie sprobujcie mi powiedziec czy to Lady Salvia czy zostalem zrobiony w wiecie co.

Oto one:
[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jak na moje oko , to jest to Salvia . Zreszta porównaj sobie z moją , która na pewno działa . Myslę , ze mas zjeszcze nie wyrobione receptory . spróbuj samotnie , wieczorkiem . Wczuj się , początkowe efekty są trudne do wyczucia . Fazy po suszu trzeba się nauczyc w pewnym senseie . Dołączam zdjęcie dla porównania na którym jest bankowo salvia ( działająca ) .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 200 / / 0
To na bank Sally ale widać, że susz nie jest najwyższej jakości - jest mocno pokruszony i bardziej brązowy niż zielony. Na moje oko to susz z własnej uprawy, więc może mieć nieco niższą jakość od tego importowanego z Meksyq.
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
po pierwsze dzieki za odpowiedz, podtrzymaliscie mnie na duchu.jest to salvia z uprawy wlasnej znajomego. a gdzie mozna kupic ta z meksyku? w ethenshopie czy jakos tak?

aha i jeszcze jedno, skoro jest to jednak salvia, to czy jak do tej pory nie zadzialala to czy jest jeszcze szansa? czytalem ze jeden kolo palil przez 2 miesiace co tydzien ale ja nie wiem czy jest sens... jak myslicie?i jakie sa szanse ze ekstrakt zadziala na 100%??
EXP:
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
  • 200 / / 0
Susz importowany z mexico i extrakty kupisz na tym serwisie aukcyjnym : http://www.sprzedam.pl/active_auctions. ... _id=116929
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Ja pierwsze efekty poczulem po 5 paleniu, przy 7 wywalilo mnie juz w kosmos. Takze glowa do gory, receptory salvinarne dlugo sie rozkrecaja. ;-)
Ogien, kurwa, ogien!
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
Shi pisze:
(...), receptory salvinarne dlugo sie rozkrecaja. (...)
chyba chciałeś powiedzieć "receptory opioidowe kappa" ;]

@holi3 - http://smartshop.pl - kupowałem tam, szybko, sprawnie i dają gratisa. Poza tym nie zaczynaj z ekstraktem - pal susz :) wyrobisz sobie receptory - spokojnie! Mnie poklepało za ok 5-6 razem... I każdy następny był coraz mocniejszy. Pal z fajki wodnej o jak najbardziej pojemnym cybuchu. Pomaga!
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
[quote="Diviner Sage"]
Susz importowany z mexico i extrakty kupisz na tym serwisie aukcyjnym ]

Potwierdzam, dobrej jakości susz i ekstrakt.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: holi3 »
znow zwatpienie lapie, palenie 7 raz z rzedu, dodatkowe osoby zeby zczaic czy na nie zadziala i NIC... prosze o wsparcie psychiczne...
EXP:
  • 422 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
A może należysz do osób, na które Salvinorin A nie działa ?? Życze Ci żeby tak nie było :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.