Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
30-40 min od ostatniej tabletki - czuję sie jakbym wypiła za dużo wódki (nie wiem dlaczego, ale właśnie wodki)
40-50 min - bełt
1-1,5 h - rozmazany obraz i jakies dziwne, niezbyt sympatyczne uczucie ogólnie
2 h - odpływam (koniecznie przy zamkniętych oczach, inaczej nie wchodzi)
Trochę lipnie, coś mnie się zdaje;]
-zmniejsz ilosc
-zarzucaj na pusty zoladek
-rozloz na wiecej serii i rob dluzsze odstepy miedzy nimi.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Inmda - Zawsze zarzucam na pusty zołądek (5-6 godzin od ostatniego posiłku), ale cofa mi sie nawet samym napojem, którym popijałam;/ Co do wrzucania to próbowałam róznie ale nic nie działa, żadne cytryny, rozkładanie w czasie i ilości;/ 450 mnie ostatnio bardzo słabo porobiło, wiec chyba nie przez dawkę takie samopoczucie, a mniej to już zupełnie by się nie opłacało brać, bo tylko by mnie ogłupiło na trochę. Moj organizm chyba nie chce, żebym coś brała i robi mi na złość, bo często sie źle czuję na fazie ;)
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Odrazu mowie ze na prawie pusty zoladek, popijane wodą. Co sie zmienilo pozatym ostatnio, to dieta, bardzo uboga i skromna we wszystko praktycznie. Kanapki i zupy z torebki praktycznie tylko.
Pozdrawiam
Ja umrę
Ja umrę...
jesli chodzi o moje wejscie, to zawsze moge na zegarku odliczyc czas w ktorym mi sie zaladuje, przy jedzeniu patrze na zegarek i wiem, ze po 1h-1,5h cos sie stanie. to chyba juz przyzwyczajenie. tak jak pies, ktory zawsze dostaje jedzenie rano, czeka na zarcie wlasnie - o dziwo - rano, z przyzwyczajenie ^_^.
pozdrawiam.
Przez około 5 minut chce mi się wymiotować, wszystko mnie swędzi (ale tak inaczej niż po kodzie), czuje jak by w żołądku ktoś mi wylał coś w rodzaju betonu, który mi utwardza żołądek i powoduje swędzenie, czuje, że nie opanuję fazy "po co ja to robiłem", a za dosłownie 1-5 minut jest już ok i nawet słabszy high.
Tabletki wrzucam wszystkie na raz przeważnie.
Przy większych dawkach rzędu 800-900mg wchodziło gdzieś o 20 minut szybciej (zazwyczaj biorę po 450mg).
DXM załadowane w pełni fajnie trzyma z 2-3 godziny, po czym robi się mniej psychodelicznie, po 4-5 godzinach od wejścia fazy-zjazd deksowy którego tak lubimy, za tą lekkość :-)
Lecz nie zawsze to tak wygląda
450mg od 12 trzyma mnie do 16-17 i potem mily zjazd :)
900mg trzyma mnie caly dzien a na 2 dzien z rana mam zjazd :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.